Η House of Marley επιστρέφει με το μεγαλύτερο και ισχυρότερο “πράσινο” ηχείο που έχει παρουσιάσει ποτέ

5 Οκτωβρίου, 2022

Έχετε ατελείωτες επιλογές όταν πρόκειται να επιλέξετε ένα ισχυρό ηχείο Bluetooth, αλλά αν θέλετε να απολαμβάνετε την μουσική σας και ταυτόχρονα να κάνετε και καλό στον πλανήτη το νέο Get Together 2 XL της House of Marley είναι η απόλυτη επιλογή.

Το μεγάλο ηχείο αξίας 450 δολαρίων σύμφωνα με την εταιρεία είναι το πιο δυνατό μοντέλο που έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα. Τυπικά για προϊόν της House of Marley, είναι κατασκευασμένο από βιώσιμα υλικά, όπως η μπροστινή πρόσοψη από μπαμπού, το ύφασμα Rewind με την υπογραφή της εταιρείας, η σιλικόνη Regrind και το εύκολα ανακυκλωμένο αλουμίνιο. Το ηχείο έχει βάρος 12,6 κιλών και συνολική ισχύ 60 watt, τα οποία έρχονται από δύο του tweeter μιας ίντσας και δύο woofer τεσσάρων ιντσών. Τον εξοπλισμό συμπληρώνει και ένας μεγάλος παθητικός ακτινοβολητής στην πίσω πλευρά. Θέλετε ακόμα μεγαλύτερη φασαρία στα πάρτι σας; Μπορείτε να επεκτείνετε το σύστημά σας με άλλα ηχεία Get Together 2 μέσω της λειτουργίας πάρτι ή να δημιουργήσετε ένα στερεοφωνικό ζεύγος μεταξύ δύο Get Together 2 XL για πολύ καλύτερο στερεοφωνικό διαχωρισμό.


Υπάρχουν επίσης τρεις διαθέσιμες λειτουργίες EQ για να διαλέξετε, οι Boost, Acoustic και Marley Signature Sound.
Ένα κουμπί έντασης ήχου με δακτύλιο LED βρίσκεται στην κορυφή του ηχείου μαζί με κουμπιά για λειτουργίες όπως αλλαγές κομματιών, έλεγχο EQ και τηλεφωνικές κλήσεις. Η λυχνία LED λειτουργεί ως ένδειξη κατάστασης, με διαφορετικά χρώματα για την κατάσταση φόρτισης, το επίπεδο μπαταρίας και την τρέχουσα λειτουργία EQ.


Η εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία μπορεί να αντέξει 20 ώρες χρήσης, ενώ από τις θύρες USB-A και USB-C που περιλαμβάνονται μπορείτε να φορτίσετε τις συσκευές σας. Όταν η μπαταρία τελικά εξαντληθεί, η εταιρεία λέει ότι θα μπορείτε να τη φορτίσετε γρήγορα χρησιμοποιώντας τον φορτιστή των 65 Watt σε λιγότερο από δύο ώρες.
Δυστυχώς, οι θύρες USB δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως είσοδοι ψηφιακής μουσικής, αλλά υπάρχει αναλογική υποδοχή AUX-in σε περίπτωση που θέλετε να συνδέσετε κάποια άλλη πηγή ήχου.


Είναι αρκετά μεγάλο και βαρύ, αλλά οι ενσωματωμένες χειρολαβές στις πλευρές θα διευκολύνουν τη μετακίνησή του ενώ όταν το βγάλετε έξω χρειάζεται να ανησυχείτε για τη σκόνη ή για περιστασιακές πιτσιλιές νερού, χάρη στην πιστοποίηση IP65.

HOUSE OF MARLEY

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R