Η HP παρουσιάζει τα νέα Pavilion x360 14 και 15, δύο ευέλικτα laptop για multimedia users!

22 Φεβρουαρίου, 2021

Οι HP Pavilion x360 14 και 15 είναι ιδανικοί για όσους αναζητούν έναν ευέλικτο φορητό υπολογιστή που τους επιτρέπει να στριμάρουν περιεχόμενο ή παιχνίδι από οπουδήποτε.

Οι συγκεκριμένες συσκευές είναι εκσυγχρονισμένες με πιο συμπαγή, ελαφριά σχεδίαση και διαθέτουν προαιρετικό Wi-Fi 6 για αξιόπιστη σύνδεση σε πολυάσχολα νοικοκυριά και δημόσιους χώρους. Επίσης, έχοντας κατασκευαστεί με γνώμονα το περιβάλλον, αυτοί οι προσωπικοί υπολογιστές είναι δύο από τους πιο βιώσιμους της HP μέχρι σήμερα. Μαζί με την μεγαλύτερη αναλογία μεγέθους οθόνης για έναν HP mainstream x360, με προεγκατεστημένο το OMEN Gaming Hub και τη Φωνητική Υποστήριξη, οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν καλύτερη ψυχαγωγία αλλά και περισσότερη ελευθερία στις κινήσεις τους, χάρη στο χαμηλό του βάρος.

Μερικές ακόμα εξαιρετικές δυνατότητες και προδιαγραφές του νέου Pavilion x360 14 και 15:

• Βιώσιμος σχεδιασμός: Σχεδιασμένος με γνώμονα το περιβάλλον, ο Pavilion x360 14 περιέχει στην κατασκευή του πλαστικό μπουκάλι που θα κατέληγε στον ωκεανό. Μια πιο premium εκδοχή διαθέτει ανακυκλωμένο αλουμίνιο στο κάτω μέρος του πληκτρολογίου, μειώνοντας τα απόβλητα από τη βιομηχανική διαδικασία ανακύκλωσης με αποτέλεσμα την εξοικονόμησης πάνω από 341 τόνων εκπομπών CO2 σε σχέση με τον προβλεπόμενο όγκο κύκλου ζωής του προϊόντος. Τόσο τα x360 14 όσο και 15 περιέχουν ανακυκλωμένο πλαστικό και είναι πιστοποιημένα με το EPEAT Gold Registered και το Energy Star.

• Διασκέδαση Streaming: Με μοντέρνο σχεδιασμό τεσσάρων πλευρών micro-edge bezel, αυτοί οι υπολογιστές έχουν έως και 88,92% αναλογία μεγέθους οθόνης4, τη μεγαλύτερη για έναν mainstream μετατρέψιμο υπολογιστή ΗΡ. Tα micro-bezel, οι μικρότερες αυτές αρθρώσεις προσφέρουν στους χρήστες μεγαλύτερη εμπειρία οθόνης για μια συναρπαστική ψυχαγωγία. Με αφορμή την εργασία, τη μάθηση και το παιχνίδι από το σπίτι κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η HP παρουσιάζει μια απλούστερη έκδοση του OMEN Gaming Hub στους χρήστες του Pavilion. Προεγκατεστημένος στον νέο Pavilion x360 14 και 15, ο δημοφιλής πίνακας παιχνιδιών διαθέτει χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στους χρήστες να ελέγχουν την καλή λειτουργία του συστήματος, να κατεβάζουν ταπετσαρίες, να κερδίζουν ανταμοιβές και πολλά άλλα. Επιπλέον, με τις νέες δυνατότητες του Amazon Alexa, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον υπολογιστή τους και να συνδέονται με άλλες υποστηρικτικές συσκευές, να παραμένουν σε επαφή με την οικογένεια και τους φίλους τους με κλήσεις hands-free, να ανακαλύπτουν μουσική μέσω μιας ειδικής ιστοσελίδας, καθώς και να ελέγχουν τις έξυπνες οικιακές τους συσκευές. Το Cortana και το Xiaowei της Κίνας επίσης υποστηρίζονται.

• Πραγματική Εμπειρία Mobile: Αυτές οι συσκευές διαθέτουν μειωμένο κατά 12 χιλ. πλάτος, συμβάλλοντας στη μείωση έξι τοις εκατό του συνολικού αποτυπώματος και με χαμηλότερο βάρος μόλις 1,509 κιλών, αποτελούν τις πιο ελαφριές μετατρέψιμες συσκευές Pavilion της HP. Μείνετε συνδεδεμένοι με το προαιρετικό Wi-Fi 6 2×2 ax1 & 1×2 ax για γρήγορη σύνδεση σε ένα πολυσύχναστο σπίτι ή πολυσύχναστο καφέ.