Η HTC VIVE λανσάρει το VIVE XR Elite για επιχειρήσεις

1 Μαρτίου, 2024

Το MWC 2024 τελείωσε και είναι αλήθεια ότι μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς είδαμε πολλά και ενδιαφέροντα νέα κινητά τηλέφωνα. Μάλιστα μπορεί η κινητή τηλεφωνία να είχε την τιμητική της, αλλά είδαμε και άλλες εξίσου ενδιαφέρουσες λύσεις και προτάσεις που δεν είχαν να κάνουν με smartphones.

Για παράδειγμα η ανακοίνωση της HTC ότι φέρνει την τεχνολογία XR στον επιχειρηματικό και βιομηχανικό χώρο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Πιο συγκεκριμένα, η HTC VIVE ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει νέες επιχειρηματικές λειτουργίες για το VIVE XR Elite Business Edition, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης του Location Based Software Suite και του VIVE Business+ για την ευκολότερη ανάπτυξη περιεχομένου διαχείρισης στόλου.
Επιπλέον, το VIVE XR Elite Business Edition θα συνοδεύεται και από αξεσουάρ για πιο συγκεκριμένες περιπτώσεις χρήσης, συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης άνεσης για μεγαλύτερες συνεδρίες κ.λπ. Αυτά περιλαμβάνουν ένα νέο gasket προσώπου σχεδιασμένο για σενάρια υψηλής εναλλαγής χρηστών όπως το LBE, ένα νέο λουράκι κεφαλής πάνω από το κεφάλι για μεγαλύτερη άνεση, συμπεριλαμβανομένων κλιπ ασφαλείας για την ασφάλιση της βάσης μπαταρίας.

 

Η VIVE πρόσθεσε ότι θα λανσάρει μια νέα βάση σύνδεσης 5 σε 1 USB-C για το VIVE Ultimate Tracker, η οποία επιτρέπει την ταυτόχρονη φόρτιση πέντε μονάδων και είναι ιδανική για LBE, ομαδική εκπαίδευση, καταγραφή κίνησης και άλλα.