Η Huawei ετοιμάζει το δικό της αναδιπλούμενο clamshell, στα χνάρια του Galaxy Z Flip!

7 Ιουλίου, 2020

Τα Galaxy Z Flip και Motorola Razr είναι τα πρώτα κινητά clamshell με αναδιπλούμενη οθόνη αλλά δεν θα είναι και τα τελευταία. Αυτό μας δείχνει μια πατέντα της Huawei που έκανε την εμφάνιση της στην αρμόδια αρχή πνευματικών δικαιωμάτων της Κίνας!


Το πρώτο πράγμα που τραβάει την προσοχή είναι το αρκετά μεγάλο notch της συσκευής το οποίο φυσικά θα φιλοξενεί την selfie κάμερα αλλά και βιομετρικούς αισθητήρες. Στην δεξιά πλευρά βλέπουμε τα πλήκτρα για τον ήχο και ενεργοποίησης το οποίο μάλιστα έχει και την κόκκινη γραμμή σήμα κατατεθέν της Huawei. Ενδιαφέρον έχει και η πίσω πλευρά στην οποία βλέπουμε ένα αρκετά μεγάλο module για την κύρια κάμερα, κάτι που μας δείχνει ότι και σε αυτό το κινητό η Huawei θα δώσει μεγάλη προσοχή στις φωτογραφικές επιδόσεις. Κάτω από το module αυτό θα υπάρχει η απαραίτητη βοηθητική οθόνη στην οποία αναγράφονται πληροφορίες για τις κλήσεις, η ώρα κλπ.

Εννοείται ότι δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για τα specs της συσκευής, αλλά από τις φήμες που έχουν αρχίσει ήδη να διαρρέουν ξέρουμε ότι η Huawei θα χρησιμοποιήσει αναδιπλούμενη οθόνη τεχνολογίας UTG (Ultra Thin Glass).

ΠΗΓΗ