Η Huawei ετοιμάζεται να παρουσιάσει την πρώτη τηλεόραση 8K με 5G μέσα στο 2019!

2 Μαΐου, 2019

Σύμφωνα με το Nikkei Asian Review η Huawei μέσα στο 2019 θα ανακοινώσει την πρώτη της 8K 5G τηλεόραση!
Η Huawei είναι αυτή την στιγμή ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων πίσω από την Samsung ενώ έχει όλες τις προδιαγραφές να βρεθεί και στην πρώτη θέση μέσα στους επόμενους μήνες. Στο κομμάτι της κινητής τηλεφωνίας λοιπόν τα έχει πάει περίφημα αλλά για να γίνει το επόμενο βήμα η Huawei γνωρίζει ότι θα πρέπει να δημιουργήσει το δικό της οικοσύστημα συσκευών.

Γιατί όμως επέλεξε αυτή την χρονική στιγμή για να παρουσιάσει την πρώτη της τηλεόραση; Η απάντηση είναι απλή. Η έλευση του 5G θα κάνει τις καλωδιακές και δορυφορικές συνδέσεις περιττές ενώ οι νέες ταχύτητες θα μετατρέψουν την τηλεόραση σε ένα hub επάνω στο οποίο θα μπορούν να συνδέονται όλες οι συσκευές του σπιτιού.
Πιστεύετε ότι είναι δύσκολο για την Huawei να δημιουργήσει «όνομα» στον χώρο της τηλεόρασης και να ανταγωνιστεί τους κολοσσούς Samsung, LG, Sony κλπ;
Φαντάζομαι τα ίδια σκεφτήκατε για την κινεζική εταιρία όταν ακούσατε ότι φτιάχνει κινητά μερικά χρόνια πριν. Επίσης μην ξεχνάτε ότι δεν έχουν περάσει και πολλά χρόνια από τότε που η πρόταση «τηλεόραση από την Samsung» έμοιαζε με ένα κακόγουστο αστείο!