Η Huawei κερδίζει κορυφαία βραβεία στην IFA 2019

16 Σεπτεμβρίου, 2019

O Kirin 990 και τα HUAWEI FreeBuds 3 εντυπωσιάζουν τα κορυφαία τεχνολογικά μέσα ενημέρωσης με την πρωτοποριακή τους αποδοτικότητα και τη νέα προσέγγιση στον ηχητικό σχεδιασμό. Η Huawei ενίσχυσε τη φήμη της ως ηγέτιδα του κλάδου στον προϊοντικό σχεδιασμό και την καινοτομία με την ανακοίνωση περισσότερων από 20 βραβείων και διακρίσεων στη διοργάνωση της IFA 2019 στο Βερολίνο της Γερμανίας. Η Huawei κατέκτησε πολλαπλά βραβεία και απέσπασε την προσοχή των τεχνολογικών ΜΜΕ παγκοσμίως, ακολουθώντας μία σειρά ανακοινώσεων που ενισχύουν την ολιστική εμπειρία διασύνδεσης που προσφέρει η εταιρεία.

Το Popular Mechanics, το Android Central και το Stuff συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πολλά Μέσα Ενημέρωσης που κατέταξαν τα προϊόντα της Huawei μεταξύ των καλύτερων που ανακοινώθηκαν στην IFA 2019. Η Huawei αποκάλυψε τον επεξεργαστή Kirin 990, τα ακουστικά ενεργής ακύρωσης θορύβου HUAWEI FreeBuds 3, το νέο HUAWEI P30 Pro και το router υψηλής ταχύτητας WiFi Q2 Pro. Το Honor 20 Pro σε Icelandic Frost απόχρωση κέρδισε επίσης τρία βραβεία. Τα βραβευμένα προϊόντα οδήγησαν τη Huawei σε ακόμη μία χρονιά ορόσημο για την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία σχεδίασής της, η οποία επικεντρώνεται στο να παρέχει στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής απόδοσης και συνδεσιμότητας.

 

Η Huawei απέσπασε στην IFA 2019 τις παρακάτω διακρίσεις:

Η EISA (European Imaging and Sound Association) έδωσε στο HUAWEI P30 Pro το βραβείο του Best smartphone” ως μέρος των Best Product 2019-2020 Awards. Η  Ένωση χαρακτήρισε το P30 Pro μία ιδανική συσκευή για τους καταναλωτές που δίνουν αξία στη φωτογραφία, αναγνωρίζοντας τις εκπληκτικές δυνατότητες φωτογράφησης σε χαμηλό φωτισμό, τον εξαιρετικό ultra wide φακό, τη λειτουργία πορτραίτου και τον 5x τηλεφακό, χαρακτηριστικά που υπερτερούν όλου του ανταγωνισμού.

 Το Android Authority απένειμε στα HUAWEI FreeBuds 3 το βραβείο Best of IFA  για τα true-wireless ακουστικά που υποστηρίζουν Bluetooth 5,1, τον Kirin A1 και την εξαιρετικά χαμηλή αδράνεια (ultra-low latency) . Το Android Authority είναι ένα από τα καλύτερα μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως που επικεντρώνεται στην τεχνολογία των κινητών τηλεφώνων.

Το Android Central  απένειμε στον Kirin 990 το βραβείο “Best of IFA 2019″.  H υποστήριξη ταχυτήτων λήψης στα 2.3 Gbps, η 16πύρηνη GPU και οι μαζικές αναβαθμίσεις στην επεξεργαστική ισχύ για εφαρμογές 5G και AI, κατέστησαν το πρόσφατο chipset ως το πιο αγαπητό της διοργάνωσης. Το Android Central αποτελεί πηγή πληροφόρησης για τους χρήστες συσκευών κινητής τηλεφωνίας, με κριτικές από ειδικούς της τεχνολογίας.

Το Android Headlines χάρισε το βραβείο “Best Of IFA 2019” στα HUAWEI FreeBuds 3. Οι συντάκτες εκθείασαν το νέο αξεσουάρ, χαρακτηρίζοντας το ως το πρώτο ζευγάρι true wireless ακουστικών που ικανοποιεί τις ανάγκες των φίλων της υψηλής ηχητικής ποιότητας. Η λειτουργία ενεργής ακύρωσης θορύβου (Active Noise Cancellation), η ασύρματη φόρτιση και ο ήχος υψηλής ποιότητας ήταν μερικοί από τους λόγους που οδήγησαν στη βράβευση.

 Το Android Headlines  ξεχώρισε τον Kirin 990 στα βραβεία Best of IFA 2019″. Με κορυφαία απόδοση και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας για μεγαλύτερη αποδοτικότητα, ο Kirin 990 αποδείχθηκε πως είναι ισχυρός, αλλά και κατάλληλα προσαρμοσμένος στη νέα εποχή του 5G. Τo Android Headlines είναι μια παγκόσμια ιστοσελίδα που καλύπτει τα πιο πρόσφατα προϊόντα, τις ειδήσεις, και τα νέα της βιομηχανίας που σχετίζονται με το Android.

Το The Big Tech Question έδωσε στον Kirin 990 το βραβείο “Best of IFA 2019”. Η διάκριση αφορούσε τον Kirin 990, ο οποίος ενσωματώνει το ενεργειακά αποδοτικό chipset του και εισάγει τους χρήστες σε μια νέα γενιά δυνατοτήτων.

Το Gadget Match απένειμε στον Kirin 990 το βραβείο Best of IFA 2019”. Το πρώτο ολοκληρωμένο δίκτυο 5G SoC της βιομηχανίας σχολιάστηκε θετικά για τις υψηλές ταχύτητες download και upload, καθώς και για την ενεργειακά αποδοτική, μεγάλη, μεσαία και μικρή υποδομή του πυρήνα του.

Το Gadget Match απένειμε στη Huawei το βραβείο Best of IFA 2019” για τα FreeBuds 3. Τα ασύρματα ακουστικά κέρδισαν το βραβείο τόσο για τη λειτουργία ενεργής ακύρωσης θορύβου (Active Noise Cancellation) όσο και για την κομψή θήκη που παρέχει 20 επιπλέον ώρες φόρτισης.

 Το Gear Diary  απένειμε στη Huawei το βραβείο Best of IFA 2019” για τα FreeBuds 3. Η παρουσία ενός διπλού καναλιού Bluetooth, η 30% χαμηλότερη αδράνεια (lower latency)  και η 50% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας–και, πάνω απ’ όλα, η λειτουργία ενεργής ακύρωσης θορύβου (Active Noise Cancellation), έπεισε τους συντάκτες να ξεχωρίσουν τα FreeBuds 3 ως μία από τις καλύτερες ανακοινώσεις στην IFA.

Το Gear Diary χάρισε στον Kirin 990 το βραβείο Best of IFA 2019”. Οι σημαντικές αναβαθμίσεις στην απόδοση, την ταχύτητα, την κατανάλωση ενέργειας και τη φωτογραφία με δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης, αναφέρθηκαν ως οι κυριότεροι λόγοι για την τιμητική διάκριση. Το Gear Diary είναι ένα Αμερικάνικο έντυπο που επικεντρώνεται στην κάλυψη ενός μεγάλου φάσματος τεχνολογικών αξεσουάρ.

Το GEEKSPIN απένειμε το βραβείο “Best of IFA 2019” στα FreeBuds 3, τονίζοντας  την ανώτερη απόδοση των ακουστικών σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές. Τα FreeBuds 3 εγκωμιάστηκαν για την άνεση, την μακρά διάρκεια χρήσης 20 ωρών με ασύρματη θήκη φόρτισης και τη λειτουργία ενεργής ακύρωσης θορύβου (Active Noise Cancellation) που προσφέρουν. Το GEEKSPIN είναι ένα Αμερικάνικο έντυπο, που επικεντρώνεται στο τεχνολογικό lifestyle και απευθύνεται σε ένα πιο φανατικό τεχνολογικό κοινό.

Το Mightygadget έδωσε στον Kirin 990 το βραβείο Best of IFA 2019”. Το chipset με τη δυνατότητα 5G κέρδισε το βραβείο για τις τεχνολογικές του εξελίξεις στη λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης και στην ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του πυρήνα που αυξάνει σημαντικά την ισχύ του επεξεργαστή. Το Mightygadget είναι ένα βρετανικό blog τεχνολογίας που ειδικεύεται σε τεχνολογικές ειδήσεις και κριτικές για κινητά, wearables κ.α.

 Το Popular Mechanics έδωσε στα Huawei FreeBuds 3 το βραβείο Best of IFA 2019” για τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά, όπως τη λειτουργία ενεργής ακύρωσης θορύβου (Active Noise Cancellation). Η παρουσία ενός νέου Α1 chipset, που είναι ενεργειακά αποδοτικό και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, χάρισε στα FreeBuds 3 τη διάκριση στο Βερολίνο.

Το SoundGuys συμπεριέλαβε τα FreeBuds 3 στη λίστα του με τα “Best of IFA 2019”, αναφέροντας ότι τα ασύρματα  ακουστικά ξεχωρίζουν αισθητά από τους ανταγωνιστές στη λειτουργία ενεργής ακύρωσης θορύβου (Active Noise Cancellation). Επίσης, δέχτηκαν θετικά σχόλια οι γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς  στα 2,3 Mbps και οι περιορισμένοι χρόνοι καθυστέρησης. Το SoundGuys είναι ένα παγκόσμιο έντυπο μέσο που ασχολείται με την ανακάλυψη των προϊόντων με την καλύτερη απόδοση στον χώρο του ήχου.

Το Stuff απένειμε στα FreeBuds 3 το βραβείο Best of IFA 2019”, τονίζοντας τις τεχνολογικές εξελίξεις της συσκευής σε ηχητική ποιότητα και απόδοση. Οι συντάκτες αναφέρουν ότι τα FreeBuds υποστηρίζουν τη λειτουργία ενεργής ακύρωσης θορύβου (Active Noise Cancellation) και φορτίζουν 100% ταχύτερα από τον ανταγωνισμό. Το Stuff είναι ένα πολύ γνωστό έντυπο μέσο που αναλύει λεπτομερώς τα καλύτερα gadgets και καταναλωτικά ηλεκτρονικά είδη.

Το TalkAndroid απένειμε στη Huawei το βραβείο Best of IFA 2019” για τα FreeBuds3. Ο συνδυασμός των Bluetooth 5,1, Bluetooth LE, της λειτουργίας ενεργής ακύρωσης θορύβου (Active Noise Cancellation) και της ασύρματης φόρτισης χάρισε στα FreeBuds τη διάκριση στην κατηγορία “καλύτερο αξεσουάρ”. To TalkAndroid είναι μία παγκόσμια πηγή ενημέρωσης για τις τελευταίες ειδήσεις σχετικά με συσκευές και λογισμικό Android.

To Ubergizmo απένειμε στον Kirin990 το βραβείο “Best of IFA 2019”. Το chipset κέρδισε το βραβείο χάρη σε ένα πλήρως ενσωματωμένο 5G μόντεμ, το οποίο προσφέρει μια προηγμένη συνδεσιμότητα, καθώς και ένα υψηλής απόδοσης SoC. Το Ubergizmo είναι ένα ευρέως αναγνωρισμένο έντυπο μέσο που εκδίδεται σε έξι γλώσσες.