Η Huawei μας προσκαλεί να δούμε το μέλλον αλλά και το πιο sexy αναδιπλούμενο κινητό!

13 Φεβρουαρίου, 2019

Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για κινητά με αναδιπλούμενες οθόνες αλλά είναι αλήθεια ότι μέχρι σήμερα έχουμε δει μια λειτουργική συσκευή από την Samsung η οποία παρουσιάστηκε για μερικά δεύτερα και άλλο ένα concept στα χέρια του μεγάλου αφεντικού της Xiaomi.

Η Huawei δια στόματος του CEO Richard Yu μας έχει ήδη ανακοινώσει ότι και το δικό της foldable smartphone είναι έτοιμο αλλά πέρα από αυτό δεν έχουμε δει ή ακούσει κάτι άλλο. Μάλιστα κάποιοι εξέφρασαν και την αμφιβολία τους για το αν είναι όντως έτοιμη η Huawei να παρουσιάσει μια τόσο πρωτοποριακή συσκευή ή αν οι ανακοινώσεις έγιναν απλά για να μην μείνει πίσω στην μάχη των εντυπώσεων απέναντι στον μεγάλο αντίπαλο που ονομάζεται Samsung.

Από σήμερα λοιπόν το foldable κινητό της Huawei δεν είναι απλά μια φήμη καθώς ακόμη και στην Ελληνική επίσημη ιστοσελίδα ανέβηκε μια πρόσκληση για το event που ετοιμάζει η κινεζική εταιρία στην Βαρκελώνη μια ημέρα πριν την έναρξη του Mobile Congress .


«Συνδεθείτε με το μέλλον» διαβάζουμε στην πρόσκληση αυτή και όλες οι πληροφορίες βρίσκονται μέσα στην φιγούρα μιας αναδιπλούμενης συσκευής!
Μπορεί να μην καταλαβαίνουμε πολλά για τα specs από αυτή την εικόνα αλλά η Huawei στην πραγματικότητα μας δείχνει ίσως την σημαντικότερη διαφορά που θα έχει το δικό της κινητό έναντι του foldable της Samsung. Το αναδιπλούμενο Samsung λοιπόν έχει την μεγάλη οθόνη εσωτερικά και αυτή εξαφανίζεται όταν διπλώνει. Έτσι έχει τοποθετηθεί μια επιπλέον μικρή οθόνη για την εμφάνιση των πληροφοριών όταν το κινητό είναι διπλωμένο.


Τώρα παρατηρήστε στην εικόνα της Huawei πως το φως της οθόνης έρχεται μόνον από την εξωτερική πλευρά του V που σχηματίζει το κινητό. Αυτό μας δείχνει ότι η οθόνη διπλώνει προς τα έξω δημιουργώντας ένα smartphone το οποίο έχει οθόνη και στις δύο πλευρές.
Ακόμη φυσικά δεν μπορούμε να πούμε ποια σχεδίαση θα είναι η πιο λειτουργική αλλά τουλάχιστον από τα renders το κινητό της Huawei είναι πραγματικά απίθανο.
Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 24 του μήνα στις 3 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος για να δείτε πως θα «Συνδεθείτε με το μέλλον» μιας και το Matrix Life θα βρίσκεται στην Βαρκελώνη για να σας ενημερώνει για τις εξελίξεις!

 

HUAWEI