Η Huawei παρουσιάζει την νέα Mobile App Engine και φέρνει τις εφαρμογές Android στο PC

14 Σεπτεμβρίου, 2021

Η Huawei παρουσίασε και επίσημα την νέα Mobile App engine η οποία μπορεί να μετατρέψει το PC σας σε ένα πλήρες smartphone!

Ο CEO του Consumer Business Group της Huawei Κος Yu Chengdong, ανακοίνωσε την νέα smart office στρατηγική της εταιρείας. Η Huawei έχει εστιάσει τις προσπάθειες της στην ενοποίηση των computing συσκευών και λοιπών περιφερειακών με τις εφαρμογές, τα συστήματα και το cloud για να δημιουργήσει την ιδανική εμπειρία χρήσης ενώ έξυπνου γραφείου.

Ο Yu είπε ότι η παρουσίαση της mobile app engine η οποία συνδυάζει το οικοσύστημα εφαρμογών των PC και των smartphones δημιουργεί μια νέα εμπειρία και μετατρέπει το computer σε ένα κινητό τηλέφωνο.

Πιο απλά η μηχανή αυτή είναι ένα plugin το οποίο θα μας επιτρέπει να κατεβάζουμε εφαρμογές και παιχνίδια στο PC. Η πρόσβαση στις εφαρμογές θα γίνεται από το Huawei AppGallery και έτσι θα μπορούμε να απολαμβάνουμε τα πάντα στην μεγάλη οθόνη!

Το Huawei App Engine υποστηρίζει Multi window mode κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούμε να τρέχουμε πολλές εφαρμογές Android ταυτόχρονα ενώ η μεγάλη έκπληξη είναι ότι θα υποστηρίζεται και η εγκατάσταση αρχείων APK!
Άλλη μια κίνηση ματ της Huawei στον δρόμο για την ενοποίηση των αγαπημένων μας gadgets!