Η Huawei βάζει στόχο τα 100 εκατομμύρια κινητά για το 2024

3 Νοεμβρίου, 2023

Σύμφωνα με νέα έκθεση, η Huawei σχεδιάζει το 2024 να μετακινήσει στην αγορά 100 εκατομμύρια smartphones. Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από το The Elec.

Η σειρά Huawei Mate 60 φαίνεται να είναι ο κύριος λόγος πίσω από αυτή την απόφαση. Τα τελευταία smartphones-ναυαρχίδες της εταιρείας έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία, ενισχύοντας τα σχέδια της Huawei για το επόμενο έτος.

Η Huawei είναι πολύ αισιόδοξη, σχεδιάζει να στείλει 100 εκατομμύρια smartphones το 2024 Πώς συγκρίνεται αυτό με το τρέχον έτος; Λοιπόν είναι αρκετά μεγάλη η διαφορά. Η Huawei περίμενε να στείλει 40-50 εκατομμύρια smartphones μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Έτσι, ο στόχος της για το επόμενο έτος είναι ουσιαστικά να αποστείλει διπλάσια τηλέφωνα από ό,τι φέτος. Για να είμαστε σαφείς, η φετινή χρονιά είναι επίσης βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη. Η Huawei αναμένει να κλείσει την χρονιά με μια αύξηση 30-70% σε σχέση με το 2022 όσον αφορά τις πωλήσεις. Ενώ η Huawei αναμένει να στείλει 100 εκατομμύρια smartphones το επόμενο έτος, αρκετές εταιρείες έρευνας αγοράς αναμένουν ότι ο αριθμός αυτός θα είναι πιο κοντά στα 70 εκατομμύρια.


Όπως γνωρίζετε, η Huawei εξακολουθεί να επηρεάζεται από τις απαγορεύσεις των ΗΠΑ αλλά αυτό δεν την σταμάτησε από το να πουλάει τεράστιους αριθμούς smartphones στην κίνα. Η έλλειψη των υπηρεσιών Google Play και η πρόσβαση στο Google Play Store κατάφεραν να κάνουν κάποια ζημιά αλλά η Huawei εξακολουθεί να κατασκευάζει εξαιρετικά τηλέφωνα και έχει αναπτύξει το δικό της οικοσύστημα εφαρμογών. Συν τοις άλλοις, σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε άλλες πηγές εφαρμογών μέσω του Petal Search. Τέλος μην ξεχνάμε ότι η Huawei σημειώνει πρόοδο και σε άλλους τομείς, καθώς συνεργάζεται με την SMIC για να βελτιώσει την κατάσταση με τα τσιπ.

Μένει να δούμε ποιοι θα είναι οι πραγματικοί αριθμοί πωλήσεων το επόμενο έτος, αλλά η Huawei είναι πολύ αισιόδοξη καθώς θα βγάλει στην αγορά τη σειρά Huawei P70 μαζί με τη σειρά Huawei Mate 70 και το Mate X4.