Η iQOO κάνει επίδειξη της γρήγορης φόρτισης στα 120W και το βίντεο είναι άκρως εντυπωσιακό!

15 Ιουλίου, 2020

Μετά την Oppo με την γρήγορη φόρτιση των 125W και την Xiaomi με την αντίστοιχη των 100W, τώρα και η Iqoo της Vivo κάνει επίδειξη της δικής της υπέρ ταχείας φόρτισης των 120W σε ένα real life βίντεο! Έχουμε να δούμε εντυπωσιακά πράγματα μέσα στους επόμενους μήνες!

Η Iqoo σίγουρα έκλεψε την παράσταση καθώς δεν αρκέστηκε σε ένα απλό teaser και είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό να βλέπεις πόσο γρήγορα θα φορτίζουν τα κινητά επόμενης γενιάς.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για μια συσκευή με μπαταρία 4000mAh η οποία φορτίζει στο 50% μέσα σε 5 λεπτά και φτάνει το 80% σε 10 λεπτά. Για την πλήρη φόρτιση χρειάζονται κάτι λιγότερο από 15 λεπτά.


Επίσης στην συνέχει του βίντεο γίνεται και απευθείας σύγκριση μιας γρήγορης φόρτισης 55W με αυτή των 120W, και στο 15λεπτο βλέπουμε ότι το κινητό των 55W βρίσκεται μόλις στο 43%!

Φυσικά χρειάζεται να απαντηθούν διάφορα ερωτήματα, όπως για παράδειγμα αν η υπέρ ταχεία φόρτιση επιβαρύνει την ζωή και την απόδοση της μπαταρίας ή αν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα υπέρ θέρμανσης.