Η JLab μπορεί με μόλις 50$ να κάνει τα γυαλιά σας-κάτι σαν- Bose Frames!

11 Ιανουαρίου, 2021
DesktopPapersco-ve36-cool-dark-background-pattern-abstract.jpg

Τι κοινό έχουν οι Huawei, Bose, Amazon και Fauna; Μα φυσικά το γεγονός ότι όλες τους έχουν στην γκάμα τους γυαλιά με ενσωματωμένα ηχεία! Κοινό είναι επίσης και το υψηλό κόστος όλων αυτών των γυαλιών, αλλά και η καχυποψία που δημιουργούν στους καταναλωτές για την πραγματική τους χρησιμότητα.

Ποια είναι η δική μας γνώμη; Μα ελάτε τώρα, τι να μην σου αρέσει σε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με τα οποία μπορείς να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική, να κάνεις τηλεφωνικές κλήσεις ή ακόμη και να ακούς ειδοποιήσεις από το κινητό;
Μάλιστα το μοναδικό πρόβλημα που έχω βρει μέχρι σήμερα σε αυτή την κατηγορία συσκευών είναι το ότι σε περιορίζουν στο κομμάτι της σχεδίασης. Κάθε εταιρεία βλέπετε έχει ένα ή άντε δύο σχέδια και «thats all».

Η λύση στο πρόβλημα αυτό έρχεται με την μορφή των JLab JBuds Frames, ένα ζευγάρι ηχεία τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν σε όλα τα γυαλιά.
Εντάξει, σίγουρα το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο ελκυστικό σχεδιαστικά, και σίγουρα δεν μπορούν να συγκριθούν με το όμορφο design των γυαλιών της Bose, αλλά μην ξεχνάτε ότι με την λύση αυτή θα μπορείτε να έχετε όλες τις λειτουργίες στα δικά σας γυαλιά!

Ακόμη πιο εντυπωσιακή είναι η χαμηλή τους τιμή καθώς σύμφωνα με τον κατασκευαστή τα JBuds Frames θα κοστίζουν μόλις 50 δολάρια! Σε αυτή την τιμή θα αγοράσετε ικανά ηχεία με οδηγούς 16,2mm, πιστοποίηση IPX4 και αυτονομία μπαταρίας 8 ωρών.

Τα ηχεία αυτά είναι και ιδιαίτερα ευέλικτα μιας και επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε και τα δύο για ακρόαση μουσικής ή απλά το ένα για τις τηλεφωνικές κλήσεις.

ΠΗΓΗ