Η κάμερα στα νέα Huawei θα είναι πτυσσόμενη και περιστρεφόμενη!

20 Νοεμβρίου, 2019

Το P Smart Z ήταν το πρώτο κινητό της Huawei με πτυσσόμενη selfie κάμερα, αλλά δεν θα είναι και το μοναδικό. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται σε δύο νέες πατέντες που κατέθεσε η κινεζική εταιρεία στις οποίες φαίνεται ότι το P Smart του 2020 θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Στις πατέντες βλέπουμε δυο διαφορετικές εκδόσεις του κινητού. Στην πρώτη η κάμερα θυμίζει αρκετά αυτή του προηγούμενου P Smart Z αλλά υπάρχει μια σημαντική διαφορά. Η κάμερα αυτή περιστρέφεται, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως selfie κάμερα αλλά και ως μέρος του συνόλου της κύριας κάμερας. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά βλέπουμε το fingerprint reader στην πλάτη κάτι που φυσικά δείχνει και τον προσιτό χαρακτήρα της συσκευής ενώ υπάρχει και διχρωμία ή δύο διαφορετικά φινιρίσματα.

Στην δεύτερη συσκευή ο μηχανισμός είναι αρκετά μεγαλύτερος και χωράει δύο κάμερες. Και εδώ επιτρέπει στις κάμερες να περιστρέφονται έτσι θα υπάρχει διπλή selfie κάμερα. Εδώ δεν υπάρχει fingerprint reader κάτι που ίσως σημαίνει ότι θα τοποθετηθεί κάτω από την οθόνη ή επάνω στο κουμπί ενεργοποίησης.

Το P Smart Z είναι μια value for money συσκευή η οποία μας έχει αφήσει ιδιαίτερα καλές εντυπώσεις όπως θα δείτε και στο άρθρο μας ΕΔΩ.
Απλά ελπίζουμε ότι τα νέα P Smart δεν θα αυξήσουν το κόστος τους εξαιτίας του μηχανισμού της κάμερας.

 

ΠΗΓΗ