Η KFC παρουσιάζει το τηγανητό κοτόπουλο χωρίς…κοτόπουλο και ξεπουλάει σε 5 ώρες!

28 Αυγούστου, 2019

Μετά το burger χωρίς κρέας από τα Burger King έρχεται το τηγανητό κοτόπουλο χωρίς κοτόπουλο από τα KFC!
Οι εταιρείες όπως η Impossible Food και η Beyond Meat ονειρεύονται ένα μέλλον χωρίς κρέας, και αν κρίνουμε από την τεράστια επιτυχία που είχε η αλυσίδα Burger King με το χορτοφαγικό Impossible Whopper το οποίο ουδείς μπόρεσε να ξεχωρίσει σε γεύση από το κανονικό, το μέλλον τους είναι εντυπωσιακά καλό.

Την τεράστια αυτή επιτυχία θέλησε να επαναλάβει η αλυσίδα KFC, προσφέροντας το δικό της υποκατάστατο τηγανητού κοτόπουλου σε ένα κατάστημα της στην Ατλάντα.
Το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό καθώς από τις 8 το πρωί ξεκίνησαν να δημιουργούνται ουρές, κάτι που δεν σταμάτησε παρά μόνον όταν το εστιατόριο ξέμεινε από το πρωτοποριακό προϊόν της Beyond Meat. Μην φανταστείτε ότι άργησε να γίνει αυτό, καθώς σε 5 ώρες εξαντλήθηκε όλο το απόθεμα.

Το feedback που πήραν οι άνθρωποι της KFC ήταν το αναμενόμενο και οι πιο συνηθισμένες αντιδράσεις από τους πελάτες ήταν οι «Έχει γεύση κοτόπουλο» και «δεν έχει διαφορά από το κανονικό KFC».


Η βιομηχανία υποκατάστατων κρέατος δείχνει να είναι έτοιμη να εκτοξευτεί στα ουράνια και τα επόμενα χρόνια θα δούμε πράγματα και θαύματα.
Για φανταστείτε να πηγαίνουμε στην ψησταριά και να παίρνουμε παιδάκια, κοντοσούβλι και εξοχικό με όλη την γεύση αλλά χωρίς να στοκάρουμε με λίπος τις αρτηρίες μας! Καλά αυτό αργεί, αλλά τουλάχιστον σύντομα θα μπορούμε να τρώμε τα αγαπημένα μας Burger King και με την συγκατάθεση του καρδιολόγου μας.