Η LG αποκαλύπτει τα νέα κλιματιστικά LG Signature που εναρμονίζονται με όλες τις εποχές

23 Μαΐου, 2019

Η LG παρουσίασε για πρώτη φορά στη Σεούλ τα υψηλής ποιότητας κλιματιστικά LG Signature, που συνδυάζουν χαρακτηριστικά ψύξης, θέρμανσης, υγρασίας, αφύγρανσης και καθαρισμού αέρα σε μία συσκευή. Συμπληρώνοντας τις σειρές ψυγείων, τηλεοράσεων, πλυντηρίων και ιονιστών αέρα LG Signature που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά, η προηγμένη σειρά προσφέρει φροντίδα για όλες τις εποχές τους έτους.

Συγκεκριμένα, τα LG Signature κλιματιστικά διαθέτουν προηγμένα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης. Η τεχνητή νοημοσύνη ‘Artificial Intelligence Smart Care’ έχει εξελιχθεί σε ‘Four Seasons Smart Care’ που βελτιστοποιεί αυτόματα τον κλιματισμό, τη θέρμανση, την ανανέωση του αέρα, την ύγρανση και την αφύγρανση. Τον χειμώνα, το κλιματιστικό ελέγχει τη θερμότητα, την υγρασία και την ανανέωση του αέρα, ενώ το καλοκαίρι ελέγχει την ψύξη, την αφύγρανση, την ανανέωση του αέρα αυτόματα, διατηρώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο χώρο όλες τις εποχές.

Τα νέα κλιματιστικά, όπως όλα τα προϊόντα της σειράς Signature, διαθέτουν έναν εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, που βασίζεται σε ευθείες γραμμές και κύκλους, εκφράζοντας την διαχρονική αισθητική της σειράς και δημιουργώντας μια αίσθηση πολυτέλειας και μοναδικότητας. Ακόμη, εναρμονίζονται απόλυτα με το εσωτερικό του εκάστοτε χώρου, ενισχύοντας παράλληλα την αισθητική του, καθώς έχουν σχεδιαστεί από αλουμίνιο, ένα premium μεταλλικό υλικό.

Παράλληλα, ενσωματώνουν όλες εκείνες τις λειτουργίες που υπάρχουν σε διάφορες οικιακές συσκευές, σε ένα προϊόν, καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες των καταναλωτών ανάλογα με την εποχή. Μία από τις λειτουργίες είναι η «Signature Air Circle» που επιτρέπει την ρύθμιση της ροής του αέρα για την βέλτιστη απόδοση του κλιματιστικού. Όσον αφορά στην ψύξη, η ρυθμισμένη θερμοκρασία επιτυγχάνεται περίπου 24% γρηγορότερα από το συνηθισμένο, καθώς τέσσερις συνολικά ανεμιστήρες υψηλής απόδοσης, συμπεριλαμβανομένων των signature air circles, επιτρέπουν τη γρήγορη κυκλοφορία του αέρα, αυξάνοντας την απόδοσή του, επιτυγχάνοντας λιγότερο θόρυβο, και εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια.

Τέλος, η σειρά LG Signature Air Conditioner διαθέτει το σύστημα “signature black filter” το οποίο καθαρίζει τις ουσίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 10 χρόνια χωρίς αντικατάσταση. Για την ακρίβεια, ενσωματώνει μια εξαιρετική μέθοδο αφύγρανσης που διατηρεί τον χώρο στεγνό, εξαλείφοντας την υγρασία. Τέλος, τόσο τα κάθετα όσο και τα επιτοίχια κλιματιστικά επιτρέπουν στον χρήστη την εύκολη διαχείρισή τους και παρέχουν καθαρή ατμόσφαιρα, χάρη στην αυτόματη αποστείρωση του εσωτερικού του αφυγραντήρα. Ενώ, το μικροσκοπικό ρομπότ “Signature Filter Clean Bot” του προϊόντος κινείται προς όλες τις κατευθύνσεις και καθαρίζει αυτόματα το φίλτρο αέρα.