Η LG μόλις κατέστρεψε τα όνειρά μας με 87.000 διαφορετικούς τρόπους!

21 Οκτωβρίου, 2020

Θυμάστε στις αρχές του 2020 που η LG ανακοίνωσε ότι τελικά θα προχωρήσει στην παραγωγή της φανταστικής τυλισσόμενης τηλεόρασης OLED; Θυμάστε πως χαρήκατε που επιτέλους κάτι νέο είναι έτοιμο να παρουσιαστεί στην τελματωμένη κατηγορία των τηλεοράσεων; Ε λοιπόν κάτι μας λέει ότι θα σας κοπεί το χαμόγελο με τα νέα που έχουμε.

Η sci fi εύκαμπτη τηλεόραση που τυλίγεται μέσα στην βάση της λοιπόν μπαίνει σε παραγωγή και μάλιστα θα είναι έτοιμη για αποστολή στους τυχερούς αγοραστές μέσα στο 2020!

Στο Matrix Life είχαμε την τύχη να δούμε την τηλεόραση αυτή από κοντά και να θαυμάσουμε τον εκπληκτικό μηχανισμό και την απίστευτη εικόνα του panel. Μάλιστα είχαμε προβλέψει ότι όταν κυκλοφορήσει θα ήταν ιδιαίτερα ακριβή. Πιο συγκεκριμένα περιμέναμε ότι η τιμή της θα ανέβαινε κοντά στις 25-30.000 ευρώ, κάτι λογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι οι κορυφαίες OLED της LG κοστίζουν 6 με 7.000 ευρώ.

Τελικά φαίνεται πως είμασταν ιδιαίτερα αισιόδοξοι καθώς η LG ανακοίνωσε και επίσημα την τιμή της Signature OLED R και αυτή είναι….(καθήστε καλύτερα)…..87.000 δολάρια!

Τι αγοράζετε με αυτά τα λεφτά; Μα φυσικά τεχνολογία τυλισσόμενης οθόνης που μοιάζει να έρχεται από το μέλλον, μια βάση από αλουμίνιο η οποία κρύβει ένα ηχοσύστημα 4.2 Dolby Atmos και την ζήλια της πλειοψηφίας του πλανήτη που αυτά τα χρήματα δεν τα βλέπει ούτε ζωγραφιστά.