Η LG παρουσιάζει τη νέα σειρά από μονόπορτα ψυγεία και καταψύκτες στην ελληνική αγορά

22 Μαρτίου, 2022

Η LG παρουσιάζει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τη νέα σειρά από μονόπορτα ψυγεία και καταψύκτες που αποτελούν την ιδανική λύση λειτουργικότητας και κομψότητας για την κουζίνα σας.


Η μονόπορτη συντήρηση αποτελείται από δύο διαθέσιμα μοντέλα (GLT51PZGSZ και GLM71MCCSF) που ξεχωρίζουν για τη μεγάλη χωρητικότητά τους. Το κάθε ψυγείο έχει συνολικό όγκο αποθήκευσης 386 λίτρα, προσφέροντας αρκετό χώρο για όλα τα αγαπημένα σας τρόφιμα και ποτά, χωρίς να γεμίζει ασφυκτικά η κουζίνα σας. Παράλληλα η μοναδική του σχεδίαση ευθυγραμμίζεται με τα ντουλάπια της κουζίνας για μία λιτή, μινιμαλιστική εμφάνιση.


Διαθέτει τεχνολογία LinearCooling1, διατηρώντας τα τρόφιμα σας φρέσκα για ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, καθώς μειώνει τις αλλαγές της θερμοκρασίας και την τεχνολογία DoorCooling+2 που επιτρέπει ομοιόμορφη και ταχύτερη ψύξη.
Η μονόπορτη κατάψυξη αποτελείται από δύο διαθέσιμα μοντέλα (GFM61MCCSF και GFE41PZGSZ) με μεγάλη χωρητικότητα στα 324 λίτρα/ μοντέλο. Η τεχνολογία Frostless αποτρέπει την συσσώρευση πάγου κι έτσι δεν χρειάζεται χειροκίνητη απόψυξη. Για τους λάτρεις του παγωτού, η λειτουργία “Express Freeze” ενεργοποιεί ισχυρή ροή παγωμένου αέρα για δυνατή ψύξη στη στιγμή. Επιπλέον η παγομηχανή μπορεί να αποσπαστεί εύκολα, εάν χρειάζεστε επιπλέον χώρο για να τοποθετήσετε περισσότερα τρόφιμα στον καταψύκτη.


Τόσο η συντήρηση όσο και η κατάψυξη διατίθενται σε δύο επιλογές χρωμάτων: μαύρο και ανοξείδωτο ατσάλι. Ένα είναι σίγουρο, όποιο και από τα δύο χρώματα να επιλέξετε, οι λειτουργίες και οι δυνατότητες τους θα σας συναρπάσουν και το εκπληκτικό τους design θα δώσουν άλλο αέρα στην κουζίνα σας.

ΜΟΝΟΠΟΡΤΑ ΨΥΓΕΙΑ LG