Η LG παρουσιάζει την ηλεκτρική σκούπα CORDZERO A9 KOMPRESSOR VAC με καινοτόμο σταθμό φόρτισης

15 Οκτωβρίου, 2021

Η LG  ανακοίνωσε την κυκλοφορία του τελευταίου μοντέλου ασύρματης ηλεκτρικής σκούπας τύπου stick, την LG CordZero A9 Kompressor με τον σταθμό φόρτισης All-in-One Tower. Το νέο μοντέλο, το οποίο πρωτοεμφανίστηκε στην CES 2021, έρχεται με μια προηγμένη βάση φόρτισης και αξεσουάρ που αδειάζει αυτόματα και εύκολα, ενώ η ίδια η σκούπα παρέχει βελτιωμένη ισχύ για να διατηρεί το πάτωμα ακόμα πιο καθαρό.


Ο σταθμός φόρτισης All-in-One διαθέτει ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα αφαίρεσης σκόνης, έτσι ο καταναλωτής μπορεί να αδειάσει την LG CordZero A9 Kompressor πιο υγιεινά, εξοικονομώντας παράλληλα χρόνο και κόπο. Όταν η ηλεκτρική σκούπα βρίσκεται στη βάση της, το περιεχόμενο του δοχείου απορριμμάτων αναρροφάται αυτόματα στον σταθμό φόρτισης και συλλέγεται στη σακούλα σκόνης , ελαχιστοποιώντας την έκθεση του χρήστη στη σκόνη και εμποδίζοντας οποιαδήποτε στιγμή τυχόν σωματίδια να διαφύγουν πίσω στο εσωτερικό περιβάλλον. Ο σταθμός φόρτισης διαθέτει επίσης ενσωματωμένη πηγή φωτός UVC LED που εμποδίζει τα βακτήρια να αναπτυχθούν και να συσσωρευτούν μέσα στη σακούλα σκόνης . Η φόρτιση ξεκινά αυτόματα μόλις η ηλεκτρική σκούπα τοποθετηθεί πίσω στον σταθμό φόρτισης All-in-One, ενώ η λυχνία UVC LED λειτουργεί για 2 ώρες για να εμποδίσει την ανάπτυξη βακτηρίων.


Ο σταθμός φόρτισης διαθέτει επίσης μοντέρνο, διακριτικό σχεδιασμό που ταιριάζει απόλυτα με οποιαδήποτε διακόσμηση σπιτιού. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη λύση με μικρό απαιτούμενο χώρο αποθήκευσης, που μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει την ηλεκτρική σκούπα, τα ακροφύσια και τα εξαρτήματά της, συμπεριλαμβανομένου του 2 σε 1 Combination Tool, του Crevice Tool και του Mop Nozzle . Επιπλέον, φορτίζει και αποθηκεύει μια επιπλέον μπαταρία για τη σκούπα, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να αλλάξουν γρήγορα μπαταρία και να συνεχίζουν τον καθαρισμό, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν την επαναφόρτιση της LG CordZero A9 Kompressor.


Χάρη στην τεχνολογία Smart Inverter Motor και Axial Turbo Cyclone της LG, η νέα ηλεκτρική σκούπα τύπου stick εξασφαλίζει ισχυρή, συνεχή λειτουργία. Διαχωρίζει τη σκόνη και τη βρωμιά από διάφορους τύπους δαπέδων, δημιουργώντας ισχυρή ροή αέρα στο εσωτερικό του κινητήρα, η οποία περιστρέφεται γρήγορα χωρίς τριβή για να παρέχει καλύτερη ανθεκτικότητα, βελτιωμένη παροχή ενέργειας και εντυπωσιακή απόδοση καθαρισμού.


«Η CordZero A9 Kompressor με τον καινοτόμο σταθμό φόρτισης All-in-One Tower, αποτελεί μια κορυφαία λύση οικιακής φροντίδας», δήλωσε ο Lyu Jae-cheol, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Με την εξαιρετική απόδοση της ηλεκτρικής σκούπας και το αυτοματοποιημένο σύστημα αφαίρεσης σκόνης, η πιο πρόσφατη CordZero έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους καταναλωτές και τις οικογένειές τους πιο καθαρό και υγιεινό περιβάλλον, συνδυάζοντας μεγάλη ευκολία».