Η LG συνεργάζεται με τη Swisscom για να φέρουν το 5G στην Ευρώπη

12 Απριλίου, 2019

Η LG Electronics και η Swisscom, ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους κινητής τηλεφωνίας στην Ελβετία, ανακοίνωσαν την επικείμενη άφιξη των εμπορικών υπηρεσιών 5G στην Ευρώπη. Η συνεργασία αυτή θα «συστήσει» το LG V50ThinQ 5G με τη διπλή οθόνη LG Dual Screen στα καταστήματα της Swisscom τις προσεχείς εβδομάδες και αυτό είναι μόνο η αρχή για την LG καθώς δεσμεύεται ότι θα συνεργαστεί και με άλλους παρόχους στην αγορά της Ευρώπης για το λανσάρισμα του 5G.

Το LG V50ThinQ 5G τροφοδοτείται από τη νέα mobile πλατφόρμα Qualcomm Snapdragon 855 και το μόντεμ Snapdragon X50 5G. Επειδή το 5G απαιτεί περισσότερη ενέργεια από την τεχνολογία LTE, το πρώτο 5G κινητό τηλέφωνο της LG είναι εξοπλισμένο με μια μπαταρία 4.000mAh που είναι 20% μεγαλύτερη από την μπαταρία που βρίσκεται στο LG V40ThinQ. Επίσης, το σύστημα εξατμίσεως θερμότητας Vapor Chamber στη νέα smartphone σειρά V είναι σχεδόν τριπλάσιο από το σύστημα ψύξης του προκατόχου του, ευνοώντας την καλύτερη διαχείριση επιπλέον εργασιών, διατηρώντας παράλληλα τη θερμοκρασία του V50 ThinQ 5G σε «δροσερά» επίπεδα.

Με την υπόσχεση του 5G να προσφέρει περισσότερο περιεχόμενο σε λιγότερο χρόνο, οι πελάτες της Swisscom θα μπορούν να προσθέσουν την Dual Screen της LG στο V50 για ακόμα περισσότερη 5G διασκέδαση. Μόλις συνδεθεί, η Dual Screen ανοίγει σαν φάκελος για να ‘ξεδιπλώσει’ μια οθόνη OLED 6,2 ιντσών, επεκτείνοντας τις δυνατότητες της γρήγορης τεχνολογίας 5G, όπως παρακολούθηση μουσικών συναυλιών και αθλητικών διοργανώσεων σε live streaming. Κρατώντας το οριζόντια, το LG V50ThinQ 5G μετατρέπεται σε μια πλήρως λειτουργική συσκευή παιχνιδιών, με τη Dual Screen να αντικαθιστά το χειριστήριο. Ευρύτερα, η ταυτόχρονη λειτουργία πολλαπλών εργασιών γίνεται ακόμα πιο άνετη με δύο οθόνες: ο χρήστης μπορεί να απολαύσει μια ταινία στη μια οθόνη ενώ να αναζητά πληροφορίες στο IMDB στην άλλη χωρίς να ελαχιστοποιήσει το ενεργό παράθυρο. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι η Dual Screen μπορεί να αποσυνδεθεί γρήγορα για εξοικονόμηση μπαταρίας και βάρους, όταν ο χρήστης βρίσκεται εν κινήσει.

«Η LG επικεντρώνεται ιδιαίτερα στην επέκταση της ηγετικής της θέσης στο 5G, εισάγοντας πρωτοποριακές λύσεις και δημιουργώντας πελατοκεντρικές συνεργασίες με παρόχους όπως η Swisscom», δήλωσε ο Morris Lee, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής της επιχειρησιακής μονάδας της LG Electronics Mobile Communications Company. «Θα χρειαστούν ισχυρές συνεργασίες για να επιταχυνθεί η εμπορευματοποίηση του 5G στην Ευρώπη και η LG είναι πρόθυμη να αποτελέσει τον βασικό παράγοντα για να καταστήσει την υπηρεσία 5G ευρέως διαθέσιμη στην περιοχή».

«Ως ο νούμερο ένα προμηθευτής τηλεπικοινωνιών στην Ελβετία, η Swisscom δεσμεύεται να προσφέρει στους πελάτες της την καλύτερη εμπειρία και να διαμορφώσει το μέλλον», δήλωσε ο Dirk Wierzbitzki, Επικεφαλής προϊόντων και μάρκετινγκ και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Swisscom. «Η LG είναι βασικός παράγοντας για να γίνει το 5G πραγματικότητα και να ‘συστήσει’ τους Ελβετούς καταναλωτές με τη συνδεσιμότητα επόμενης γενιάς σε έναν δικτυωμένο κόσμο».

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R