Η μεγάλη επιστροφή! Honor V30 & V30 Pro με 5G, Kirin 990 και κάμερες 60MP!

8 Οκτωβρίου, 2019

Αλήθεια νομίζατε ότι η Huawei θα σήκωνε λευκή σημαία τόσο εύκολα; Όπως φαίνεται η πολιτική της εταιρείας είναι επίθεση σε όλα τα μέτωπα καθώς τώρα και το sub-brand της εταιρείας Honor ετοιμάζεται να παρουσιάσει νέες φανταστικές συσκευές!

Η διαρροή αυτή έγινε στο tweeter από τον λογαριασμό @RODENT950 και μιλάει για δύο νέα smartphones τα οποία θα υποστηρίζουν δίκτυα 5G ενώ θα είναι και εξοπλισμένα με κάμερες 60MP!

 

 

Honor V30
Το «απλό» Honor V30 θα έχει οθόνη LCD με punch hole πίσω από το οποίο θα βρίσκεται η κάμερα selfie, όπως ακριβώς δηλαδή και το Honor V20. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε την διαγώνιο της οθόνης αλλά ούτε και τον αισθητήρα της κάμερας.
Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι θα έχει μπαταρία 4000mAh η οποία υποστηρίζει υπέρ ταχεία φόρτιση 22,5W. Η κύρια κάμερα θα είναι τριπλή με τον αισθητήρα των 60MP να βρίσκεται φυσικά στο προσκήνιο και να αναλαμβάνει την βαριά δουλειά. Οι άλλες δύο κάμερες μάλλον θα περιλαμβάνουν υπέρ ευρυγώνιο φακό και έναν ακόμη για βάθος ή υβριδικό zoom. Στο εσωτερικό της συσκευής θα υπάρχει ο επεξεργαστής Kirin 990 τον οποίο απολαύσαμε στα Mate 30 και Mate 30 Pro.

 

 

Honor V30 Pro
Το μεγάλο μοντέλο θα φοράει οθόνη OLED ενώ το πρωτότυπο εδώ είναι ότι το notch έχει το γνωστό σχήμα που έχουμε δει στα Samsung S10 Plus! Έτσι εξηγείται άλλωστε και η παρακάτω φωτογραφία που είχε εμφανιστεί στο διαδίκτυο μια εβδομάδα πριν.


Στο εσωτερικό της συσκευής εδώ θα έχουμε τον Kirin 990 5G οπότε οι επιδόσεις και οι διαστημικές ταχύτητες σύνδεσης είναι δεδομένες.
Και εδώ η κύρια κάμερα θα έχει αισθητήρα 60MP ενώ θα την πλαισιώνουν τρεις ακόμη κάμερες καθώς εδώ έχουμε τετραπλή διάταξη. Επιπλέον υπάρχει μπαταρία 4200mAh και υπέρ ταχεία φόρτιση 40W ενώ θα υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση 15W.

Τώρα μένει να δούμε αν οι συσκευές αυτές θα βρουν τον δρόμο τους εκτός Κίνας, μιας και όπως φαίνεται ούτε εδώ θα υπάρχουν τα Google Play services προ εγκατεστημένα.