Η μεγάλη επιστροφή της Huawei! Το P50 θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 875;

12 Νοεμβρίου, 2020

Τα προβλήματα που έχει η Huawei με τις ΗΠΑ μπλα..μπλα..μπλα..απαγορεύσεις στην πώληση chip μπλα…μπλα…μπλα…και με την Google μπλα..μπλα..μπλα…
Νομίζω δεν χρειάζεται να σας γράψουμε για χιλιοστή φορά τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Huawei το 2020 εξαιτίας της νταβατζίδικης πολιτικής της κυβέρνησης Τράμπ.

Το θετικό είναι ότι αργά αλλά σταθερά τα πράγματα φαίνεται να μπαίνουν σε μια σειρά καθώς μετά τις Sony και Samsung οι οποίες πήραν άδεια να πουλήσουν αισθητήρες τώρα ήρθε και η σειρά της Qualcomm να δώσει τους κορυφαίους της επεξεργαστές στην κινεζική εταιρεία.

Οι πληροφορίες έρχονται από την Κίνα και δεν έχουν επιβεβαιωθεί από επίσημες πηγές της εταιρείας, αλλά τα νέα δεν παύουν να φέρνουν αισιοδοξία.
Αυτό όπως καταλαβαίνετε σημαίνει ότι το επόμενο κορυφαίο φωτογραφικό κινητό της Huawei, το P50 θα είναι εξοπλισμένο με τον επερχόμενο επεξεργαστή Snapdragon 875.

Φυσικά μένει να δούμε το πως θα αποδίδουν οι συσκευές της Huawei με τους επεξεργαστές της Qualcomm, μιας και μέχρι σήμερα όλα τα κινητά της εταιρείας ήταν «χτισμένα» επάνω στους home made επεξεργαστές Kirin της HiSilicon.

Το πρόσφατο αποτέλεσμα των εκλογών στις ΗΠΑ έφερε στην ηγεσία τον Biden, κάτι που ίσως φέρει και αλλαγές στην εξωτερική / εμπορική πολιτική της χώρας. Τι σημαίνει αυτό; Μα φυσικά ότι δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να δούμε και νέους επεξεργαστές Kirin από την HiSilicon!