Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Hyundai για το IONIQ 6 είναι για εσένα που έχεις αμφιβολίες για την ηλεκτροκίνηση

28 Ιανουαρίου, 2023

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα εξελίσσονται, αλλά οι παραδοσιακοί petrol heads δεν εξελίσσονται με την ίδια ταχύτητα και σίγουρα έχουν τις αμφιβολίες τους για την ηλεκτρική μετάβαση.

Για αυτό τον λόγο η νέα καμπάνια της Hyundai για το νέο IONIQ 6 εστιάζει στις επιφυλάξεις των καταναλωτών και διαφημίζει την ηλεκτρική μετάβαση σε μια μεταμόρφωση τρόπου ζωής ακόμη και για τους μιας κάποιας ηλικίας!

Το θέμα της καμπάνιας είναι το “It’s Time to Go Electric” και το αστέρι των διαφημιστικών σποτ ένας ηθοποιός που σίγουρα γνωρίζουν καλά οι άνω των «άντα» και «ήντα» ο Kevin Bacon μαζί με την κόρη του.
Η διαφημιστική καμπάνια θα αρχίσει να παίζει από τις 29 Ιανουαρίου στις ΗΠΑ, αλλά σίγουρα θα βρει τον δρόμο της και για τις υπόλοιπες αγορές.

[youtube v=”-568HmYeHxo”]

“Με την παρουσίαση του IONIQ 6, η Hyundai κάνει για άλλη μια φορά τον τρόπο ζωής των ηλεκτρικών οχημάτων πιο προσιτό και βολικό από ποτέ” δήλωσε η Angela Zepeda, CMO της Hyundai Motor America. “Αν είστε κάποιος που αμφιταλαντεύεται για το ενδεχόμενο ηλεκτροκίνησης, ελπίζουμε ότι αυτή η καμπάνια με πρωταγωνιστές τους Kevin και Sosie Bacon θα δείξει πώς οι καταναλωτές σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής τους, μπορούν εύκολα να κάνουν τη στροφή”.

[youtube v=”mlHUhHEUORE”]

Στα σποτ των 60 και 30 δευτερολέπτων με τίτλο “Your Dad Is Going Electric”, ο Kevin και η Sosie Bacon κάνουν μια βόλτα με το νέο του ηλεκτρικό IONIQ 6. Οι διαφημίσεις δίνουν μια χιουμοριστική νότα στη δυναμική σχέση πατέρα-κόρης δείχνοντας ότι ακόμη και ο “μεγαλύτερος” και λιγότερο τεχνολογικά μυημένος μπαμπάς της έχει κάνει το άλμα προς τα ηλεκτρικά οχήματα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Παρουσιάζουν τον Kevin ως έναν early adopter που επιδεικνύει με ενθουσιασμό τις καινοτομίες και τις δυνατότητες του νέου του οχήματος σε αγνώστους. Η διαφήμιση των 60 δευτερολέπτων αντιμετωπίζει επίσης άμεσα τις ανησυχίες των καταναλωτών σχετικά με τους χρόνους φόρτισης και την αυτονομία οδήγησης, τονίζοντας πώς το IONIQ 6 μπορεί να φτάσει από το 10% στο 80% της φόρτισης σε μόλις 18 λεπτά σε έναν ταχυ φορτιστή 350 kW, 800V DC και έχει αυτονομία οδήγησης έως και 580 χιλιόμετρα για το IONIQ 6 SE RWD.

HYUNDAI HELLAS