Η Nubia έτοιμη να παρουσιάσει τα δύο πρώτα της foldable smartphones

19 Φεβρουαρίου, 2024

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mobile China, η Nubia φαίνεται να είναι έτοιμη να παρουσιάσει δύο νέα αναδιπλούμενα κινητά, το Nubia Flip 5G και το Nubia Z60 Fold. Από το όνομα φυσικά καταλαβαίνει κανείς και τον τύπο αναδίπλωσης που θα έχουν οι οθόνες των νέων κινητών.

Το Nubia Flip 5G το οποίο θα είναι το πρώτο foldable clamshell τηλέφωνο της εταιρείας, έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του σε αρχεία πιστοποίησης 3C, υποδεικνύοντας ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην κυκλοφορία του. Σύμφωνα με πληροφορίες πιστοποίησης, ο κωδικός του τηλεφώνου είναι NX5J και θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 33W, αλλά δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί αν θα υπάρχει και ασύρματη φόρτιση.
Δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για τα specs του κινητού, αλλά είναι αλήθεια ότι έχουμε αρκετά υψηλές προσδοκίες μιας και η Nubia μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακά καλά εξοπλισμένα κινητά.

Το αναδιπλούμενο Nubia Z60 Fold της Nubia έχει επίσης προσελκύσει μεγάλη προσοχή. Σύμφωνα με φήμες, αυτό το τηλέφωνο θα είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3 και εξοπλισμένο με εξαιρετικές οθόνες AMOLED οι οποίες θα προσφέρουν εξαιρετική οπτική εμπειρία. Επιπλέον ακούγεται ότι θα φοράει μεγάλη μπαταρία 5000mAh και θα υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 100W.

Μιας και τα δύο επερχόμενα foldable τηλέφωνα έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους στη λίστα της βάσης δεδομένων IMEI πιστεύουμε ότι θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο Mobile Congress της Βαρκελώνης στα τέλη του μήνα.