Η Philips MMD παρουσιάζει τα πιο εξελιγμένα monitors στην IFA 2019

10 Σεπτεμβρίου, 2019

Τα monitors της Philips δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι πάντα μέσα στις πρώτες επιλογές των επαγγελματιών, των home users αλλά και των gamers. Μάλιστα όπως είδαμε και την IFA 2019 μέσα στους επόμενους μήνες η MMD ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει εξαιρετικά monitors με εντυπωσιακότερο όλων το τεράστιο console gaming monitor Momentum 558M1RY το οποίο έχει την διαγώνιο τηλεόρασης (55 ίντσες) αλλά και χαρακτηριστικά που θα λατρέψουν οι gamers όπως ρυθμό ανανέωσης 120Hz και υποστήριξη HDR1000/HDR 600.

Φυσικά το «θηρίο» των 55 ιντσών δεν ήταν η μοναδική εντυπωσιακή παρουσία στο περίπτερο της Philips MMD. Μια σειρά από κυρτά multimedia monitor σε διαστάσεις από 27 έως και 43 ίντσες μας τράβηξαν άμεσα την προσοχή.

Τα monitor αυτά προσφέρουν μοναδική ποιότητα εικόνας, USB-C docking για την φόρτιση ακόμη και το laptop αλλά και σχεδίαση χωρίς πλαίσιο, αναδυόμενη κάμερα Windows Hello και τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας.

Αλλά και για τους επαγγελματίες η Philips MMD είχε μια σειρά από monitors τα οποία προσφέρουν μοναδικές λειτουργίες και χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα το 241BV1 ενσωματώνει τεχνολογία απόκρυψης της οθόνης.

Έτσι αν έχετε ανοικτά στο PC «ευαίσθητα» αρχεία τα οποία θέλετε να προφυλάξετε από τα αδιάκριτα βλέμματα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το ειδικό πλήκτρο και η οθόνη άμεσα σκοτεινιάζει όταν την κοιτάς υπό γωνία.

Αν από την άλλη η ασφάλεια δεν είναι το παν για εσάς αλλά θέλετε να μπορείτε να τρέχετε πολλά «tasks» ταυτόχρονα στην ίδια οθόνη υπάρχει το εντυπωσιακό καμπύλο monitor 439P9H. Με aspect ratio 32:10 είναι τόσο ευρύ που μπορεί να αντικαταστήσει τουλάχιστον δύο διαφορετικές οθόνες, κάτι που το κάνει ιδανικό για B2B χρήση. Φυσικά το συγκεκριμένο monitor θα καλύψει ακόμη και τον οικιακό χρήστη ο οποίος συνηθίζει να δουλεύει με πολλά ανοικτά παράθυρα και προγράμματα.

Επόμενη σειρά που μας παρουσίασαν οι άνθρωποι της MMD Philips ήταν αυτή των οθονών SmoothTouch οι οποίες υποστηρίζουν ταυτόχρονη αφή 10 σημείων. Είναι ιδανικές για σημεία πώλησης ή πληροφοριών, ή ακόμη και για τον εκπαιδευτικό τομέα. Διαθέτουν προστασία IP54 κάτι που τις κάνει ιδιαίτερα ανθεκτικές στην κακομεταχείριση, στο νερό και την σκόνη ενώ διαθέτουν και πολλές δυνατότητες σύνδεσης κάτι που θα καλύψει όλες τις απαιτήσεις.