Η πιο προσιτή Mercedes είναι ηλεκτρική και έχει δύο τροχούς!

6 Οκτωβρίου, 2020

Αν το όνειρό σου είναι μια Mercedes αλλά μέχρι σήμερα έβρισκες το κόστος απαγορευτικό σου έχουμε βρει την τέλεια λύση, το νέο ηλεκτρονικό scooter της γερμανικής εταιρείας!

Άσε τις γκρίνιες. Μπορεί να μην είναι η Mercedes των ονείρων σου, αλλά «φοράει» το ίδιο ιστορικό logo ενώ σίγουρα καίει και λιγότερο!

Το νέο ηλεκτρικό scooter είναι προϊόν συνεργασίας της Mercedes με την Ελβετική Micro Mobility Systems AG και είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρικό μοτέρ 500W το οποίο προσφέρει τελική ταχύτητα 20 χιλιομέτρων την ώρα και αυτονομία 25 χιλιομέτρων.

Το scooter έχει μπροστινή και πίσω ανάρτηση για μεγαλύτερη άνεση, ενώ και οι τροχοί διαμέτρου 20 cm προσφέρουν ομαλές διαδρομές ακόμη και σε δύσκολες επιφάνειες.
Το βάρος βρίσκεται στα 13 κιλά ενώ φυσικά διπλώνει για να μπορείτε να το μεταφέρετε άνετα τόσο με το αυτοκίνητο όσο και μέσα στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Επάνω στο τιμόνι υπάρχει κεντρική οθόνη για πληροφορίες όπως ταχύτητα, επίπεδα μπαταρίας και modes οδήγησης, αλλά μπορείτε να συνδέσετε το scooter και με το κινητό σας για ακόμη περισσότερες επιλογές.

Άλλος ένας κατασκευαστής λοιπόν μετά τις Volkswagen, Hyundai, Ford και General Motors αποφάσισε να εξερευνήσει την κατηγορία της μικροκινητηκότητας, κάτι που δείχνει ότι το μέλλον είναι ηλεκτρικό τόσο στους τέσσερις όσο και στους δυο τροχούς!