Η Realme παρουσιάζει την νέα της ναυαρχίδα, και μπαίνει στον κόσμο των μεγάλων κατασκευαστών

9 Δεκεμβρίου, 2021

Είναι συνηθισμένο στην τεχνολογία οι εταιρείες να κάνουν ένα «ταπεινό» ξεκίνημα, με προϊόντα προσιτά και value for money, τουλάχιστον μέχρι να κάνουν όνομα στην αγορά.

Όταν και ΑΝ το πρώτο βήμα ολοκληρωθεί με επιτυχία έπειτα έρχεται το στάδιο στο οποίο η εταιρεία προσπαθεί να αποκτήσει ταυτότητα υιοθετώντας νέες καινοτόμες λύσεις και πρωτοποριακές τεχνολογίες.

Έτσι και η Realme μπήκε στην αγορά με άκρως ενδιαφέρουσες value for money λύσεις, απέκτησε μια εξαιρετική φήμη ως ένας κατασκευαστής με αξιόπιστα κινητά και φανταστικά για την τιμή specs, και τώρα ήρθε η ώρα να μας δείξει ότι αξίζει μια θέση στα «ψηλά πατώματα» του χώρου των κατασκευαστών κινητών με το νέο GT2 Pro.

Οι πληροφορίες για το νέο κινητό έχουν αρχίσει να διαρρέουν εδώ και αρκετές ημέρες, και ήδη έχουμε δει την σχεδίαση της κύριας κάμερας η οποία δεν αντιγράφει καμία άλλη ναυαρχίδα που υπάρχει αυτή την στιγμή στην αγορά. Εντάξει, είναι αλήθεια ότι οι κάμερες σε ευθεία γραμμή θυμίζουν αμυδρά τις σχεδιαστικές γραμμές του Google Pixel, αλλά συνολικά δεν το λες και αντιγραφή.

Μια νέα φωτογραφία της συσκευής που διέρρευσε μας δείχνει την οθόνη και επιβεβαιώνει πανηγυρικά τις φήμες ότι το κινητό διαθέτει under display selfie κάμερα. Μάλιστα σε αντίθεση με άλλες υλοποιήσεις που έχουμε δει και στις οποίες η κάμερα είναι αρκετά ορατή εδώ δεν φαίνεται κυριολεκτικά τίποτα.

Εδώ να σας θυμίσουμε ότι ακούγεται ότι το κινητό θα κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικές εκδόσεις και μόνο μια από αυτές θα έχει την κάμερα κάτω από την οθόνη. Και οι δύο συσκευές βέβαια θα είναι εξοπλισμένες με οθόνες QHD+ στα 120Hz.

Σήμερα θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση οπότε είμαστε μερικές ώρες πριν τις μεγάλες αποκαλύψεις της Realme.

ΠΗΓΗ