Η Redmi ανακοινώνει την συνεργασία της σειράς K70 με την θρυλική Lamborghini

29 Νοεμβρίου, 2023

Σήμερα 29 Νοεμβρίου η Redmi ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον θρυλικό κατασκευαστή σπορ αυτοκινήτων Lamborghini. Τα προιόντα που θα βγουν από την συνεργασία αυτή θα έχουν την επωνυμία Lamborghini Sqadra Corse.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας αυτής δεν έρχεται σε τυχαίο χρόνο, μιας και σήμερα θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση τριών νέων κινητών, των Redmi K70E, Redmi K70 και Redmi K70 Pro. Η έκδοση Lamborghini αναμένεται να προστεθεί στην σειρά αυτή ως μια πιο premium και «ειδική» έκδοση.

Από τις λεπτομέρειες που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα το Redmi K70E θα εξοπλίζεται με το Dimensity 8300 Ultra ενώ τα άλλα δύο μοντέλα θα φοράνε τους Snapdragon 8 Gen2 και Snapdragon 8 Gen3 αντίστοιχα. Φυσικά η έκδοση Lamborghini αναμένεται να εξοπλίζεται με το δυνατότερο SoC ενώ θα έχει και πολλές σχεδιαστικές αναφορές στα hyper cars της ιταλικής εταιρείας.

Η σειρά Redmi K70 θα διαθέτει και δύο μοναδικά χρώματα (μωβ και μπλε) τα οποία είναι εμπνευσμένα από τις αποχρώσεις που χρησιμοποιούσαν οι τεχνίτες στις πορσελάνες Jun που προέρχονται από την δυναστεία Song.