Η Samsung ανακοινώνει την κυκλοφορία του Galaxy Ring στο MWC 2024

26 Φεβρουαρίου, 2024

Η Samsung μας είχε κάνει ένα μικρό teaser για το νέο έξυπνο δαχτυλίδι της, χωρίς όμως να μας μιλήσει για λεπτομέρειες ή για το πότε θα το παρουσιάσει επίσημα. Όπως φαίνεται αυτό αλλάζει καθώς τώρα μαθαίνουμε ότι το Galaxy Ring θα παρουσιαστεί επίσημα στο Mobile Congress 2024 στην Βαρκελώνη. Εδώ δηλαδή που είμαστε ήδη για δύο ημέρες!

Η εταιρεία σκοπεύει να παρουσιάσει στην εκδήλωση έξυπνες, εξατομικευμένες και απρόσκοπτες εμπειρίες υγείας που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη. Το έξυπνο δαχτυλίδι αποτελεί μέρος αυτής της προσπάθειας για την απλοποίηση της καθημερινής ευεξίας. Η εταιρεία αναφέρει ότι η συσκευή θα υποστηρίζει “πιο έξυπνη και υγιή διαβίωση μέσω μιας πιο συνδεδεμένης ψηφιακής πλατφόρμας ευεξίας-Samsung Health”.

Η Samsung κράτησε όλες τις άλλες λεπτομέρειες σχετικά με το Galaxy Ring για το MWC, αλλά μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά υγείας. “Το My Vitality Score προσφέρει εξατομικευμένες πληροφορίες για την υγεία με βάση πολλαπλούς παράγοντες, όπως ο ύπνος, η δραστηριότητα, ο καρδιακός ρυθμός και η μεταβλητότητα καρδιακών παλμών, ενώ το Booster Card βοηθά να γίνει κάθε μέρα πιο υγιεινή, παρακολουθώντας προκαθορισμένους στόχους και παρέχοντας πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν”.

Το χαρτοφυλάκιο του κορεατικού τεχνολογικού γίγαντα για το MWC 2024 περιλαμβάνει επίσης νέες λειτουργίες AI για κινητά και ένα ενισχυμένο οικοσύστημα SmartThings για πιο έξυπνη και υγιή διαβίωση. “Τα τελευταία μας προϊόντα Galaxy και οι καινοτομίες μας ξεκλειδώνουν τη δύναμη του mobile AI για να ενδυναμώσουν τους χρήστες στην καθημερινή τους ζωή, ώστε να ανοίξουν νέες δυνατότητες”, δήλωσε ο TM Roh, επικεφαλής του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της Samsung. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς το Galaxy Ring μπορεί να συμπληρώσει τα ρολόγια και τα smartphones Galaxy στην απλοποίηση της καθημερινής ευεξίας.

Το MWC 2024 θα διαρκέσει από τις 26 έως τις 29 Φεβρουαρίου. Το περίπτερο Galaxy Experience της Samsung βρίσκεται στην αίθουσα 3 του Fira Barcelona Gran Via. Μένει να δούμε αν η Samsung θα επιτρέψει στους επισκέπτες να δοκιμάσουν και το Galaxy Ring.

Πηγή SAMSUNG