Η Samsung ανοίγει τις προ παραγγελίες για την σειρά Galaxy S21 στις ΗΠΑ!

28 Δεκεμβρίου, 2020

Λίγα πράγματα έχουν μείνει που να μην γνωρίζουμε για την νέα σειρά κινητών Samsung Galaxy S21, ενώ από τις διαρροές δεν γλύτωσαν και οι πληροφορίες για τις τιμές! Φυσικά η Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει καμία από τις διαρροές αυτές αλλά από την άλλη ούτε τις έχει διαψεύσει!

Το μοναδικό πράγμα που έχουμε ακούσει από επίσημα χείλη είναι η ημερομηνία του μεγάλου event η οποία θα είναι η 14η Ιανουαρίου.
Παρά το γεγονός ότι έχουμε ακόμη αρκετές ημέρες μέχρι το Unpacked event η Samsung έχει αρχίσει να στέλνει ειδοποιήσεις για προ παραγγελίες. Οι ειδοποιήσεις αυτές έρχονται από την Samsung Shop app και για την ώρα έχουν στόχο τους fans που βρίσκονται στις ΗΠΑ.

Όσοι κάνουν προ παραγγελία θα κερδίσουν ένα κουπόνι αξίας 60$ για την αγορά αξεσουάρ ενώ 10 επιπλέον δολάρια θα κερδίσουν αν η παραγγελία γίνει μέσω της εφαρμογής.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι στην προ παραγγελία υπάρχει και η δυνατότητα «ανταλλαγής» της παλιάς συσκευής με κέρδος που μπορεί να φτάσει έως και τα 700$.
Βέβαια για να τα πάρετε τα λεφτά αυτά θα χρειαστεί να δώσετε πίσω μια πραγματικά κορυφαία συσκευή, και κάτι μας λέει ότι η Samsung έχει στο στόχαστρο τα τελευταία iPhone! o