Η Samsung Electronics Hellas και η ΑEGEAN συνεργάζονται και προσφέρουν 10.000 μίλια από το Miles+Bonus

27 Ιουνίου, 2023

Με κάθε αγορά Samsung Galaxy S23, οι καταναλωτές επωφελούνται από 10.000 μίλια εξαργύρωσης από το πρόγραμμα Miles+Bonus της AEGEAN

H Samsung Electronics Hellas συμπράττει με το Miles+Bonus της ΑEGEAN και προσφέρουν μία μοναδική ευκαιρία στους πελάτες των δυο εταιρειών. Αυτό το καλοκαίρι, όσοι επιλέξουν να αποκτήσουν ένα από τα flagship μοντέλα της σειράς smartphone Samsung Galaxy S23, θα κερδίσουν 10.000 μίλια εξαργύρωσης από το πρόγραμμα επιβράβευσης Miles+Bonus της ΑEGEAN.

Συγκεκριμένα, έως και τις 9 Ιουλίου, όσοι επιλέξουν το Galaxy S23, S23+ ή S23 Ultra, από τα φυσικά ή τα ηλεκτρονικά καταστήματα που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια , θα επωφεληθούν από 10.000 μίλια εξαργύρωσης μέσω του προγράμματος Miles+Bonus της AEGEAN. Προϋπόθεση, για να κερδίσουν τα 10.000 μίλια, είναι οι χρήστες να διαθέτουν ενεργό λογαριασμό στο πρόγραμμα Miles+Bonus και να συνδεθούν στο Samsung Members, μέσω του Samsung λογαριασμού τους, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία συμμετοχής έως τις 23 Ιουλίου 2023.

Η σειρά Samsung Galaxy S23 σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την απόλυτη premium εμπειρία σε Samsung Galaxy smartphones, χάρη στην επική κάμερα, τον ισχυρό επεξεργαστή Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform και τις αμέτρητες δυνατότητες παραγωγικότητας που προσφέρει. Όσοι αποκτήσουν συσκευή Galaxy S23 θα ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία κινητής συσκευής, ενώ παράλληλα, θα επωφεληθούν ακόμα περισσότερο από το πρόγραμμα Miles+Bonus της AEGEAN με μίλια, που ενδεικτικά αντιστοιχούν σε 2 πτήσεις εσωτερικού ή 1 πτήση σε επιλεγμένους προορισμούς εξωτερικού.

Μάθετε περισσότερα για την AEGEAN και το Miles+Bonus στο www.aegeanair.com.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R