Η Samsung επιβεβαιώνει ότι τα Galaxy Z Fold5 και Galaxy Z Flip5 θα παρουσιαστούν σύντομα στην Κορέα

3 Ιουνίου, 2023

Τις τελευταίες ημέρες ακούμε συνεχώς φήμες ότι η Samsung ετοιμάζει ένα Galaxy Unpacked event, και ότι για πρώτη φορά αυτό θα γίνει στην Κορέα και όχι σε Ευρώπη ή τις ΗΠΑ. Τελικά οι φήμες αυτές αποδείχτηκαν σωστές καθώς η ίδια η Samsung το επιβεβαίωσε.

Η επιβεβαίωση αυτή προέρχεται από τον Lee Young-hee, τον πρόεδρο του Global Marketing Center DX της Samsung. Ο Lee Young-hee δήλωσε ότι η εκδήλωση Galaxy Unpacked θα πραγματοποιηθεί στη Σεούλ της Νότιας Κορέας και όταν ρωτήθηκε για το λόγο που θα φιλοξενηθεί στη Νότια Κορέα, ο Young-hee είπε: “Επειδή η Κορέα είναι σημαντική”.
Ο Lee Young-hee δεν αποκάλυψε ούτε την ημερομηνία ούτε τον τόπο διεξαγωγής της εκδήλωσης Galaxy Unpacked, αλλά οι φήμες υποστηρίζουν ότι θα γίνει στις 26 Ιουλίου στο COEX στο Gangnam-Gu της Σεούλ.

Η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει τα αναδιπλούμενα smartphones Galaxy Z Fold5 και Galaxy Z Flip5 σε αυτή την εκδήλωση Unpacked, μαζί με τη σειρά Galaxy Watch6. Μπορεί επίσης να δούμε τον κορεατικό όμιλο να αποκαλύπτει το headset μικτής πραγματικότητας (MR) σε αυτή την εκδήλωση, αλλά δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για αυτό.

Πηγή (Κορεατικά)

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R