Η Samsung φέρνει αποκλειστικούς τίτλους παιχνιδιών στην αναδιπλούμενη σειρά Galaxy Z

10 Οκτωβρίου, 2023

Ένα από τα πλεονεκτήματα που έχουν τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα σε σχέση με τα κανονικά smartphones είναι σίγουρα οι μεγάλες οθόνες. Το μεγάλο μέγεθος δε βοηθάει και τους προγραμματιστές να δημιουργούν λογισμικό που φέρνει νέες εμπειρίες στους χρήστες.

Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε και η Samsung, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα στην Κορέα εργάζεται επάνω σε αποκλειστικούς gaming τίτλους για την σειρά αναδιπλούμενων κινητών Galaxy Z. Μάλιστα το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι η Samsung θα συνεργαστεί με εταιρείες όπως η Epic Games και η Krafton για τη δημιουργία αυτών των αποκλειστικών τίτλων.

Ταυτόχρονα η Samsung συνεργάζεται με περισσότερους προγραμματιστές για να προσπαθήσει να βελτιστοποιήσει τα υπάρχοντα παιχνίδια για τα πτυσσόμενα τηλέφωνά της. Έτσι για παράδειγμα στη σειρά Galaxy Z Fold η μισή οθόνη θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για το παιχνίδι και η άλλη μισή για τα χειριστήρια, όπως δηλαδή συμβαίνει με τις φορητές κονσόλες τύπου Nintendo DS.

Όσον αφορά το πότε αναμένεται να κυκλοφορήσουν αυτά τα παιχνίδια, οι πληροφορίες λένε ότι μπορεί να κυκλοφορήσουν στις αρχές του επόμενου έτους και ότι θα είναι διαθέσιμα μόνο μέσω του Samsung Gaming Hub.

Πηγή: SamMobile