Η Samsung φέρνει τα Galaxy S21 αρκετά πιο νωρίς για να χτυπήσει Apple και iPhone 12!

4 Νοεμβρίου, 2020

Πριν καν στεγνώσει το (ηλεκτρονικό) μελάνι από τις ανακοινώσεις της τελευταίας ναυαρχίδας της Samsung, έχουν αρχίσει οι σοβαρές διαρροές και συζητήσεις για την σειρά Galaxy S21. Η Samsung παρουσιάζει συνήθως την σειρά S στα τέλη Φεβρουαρίου, αλλά φαίνεται ότι τώρα θα επισπεύσει αρκετά το μεγάλο της event το οποίο οι φήμες λένε ότι θα γίνει στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες την ίδια ημερομηνία θα ξεκινήσουν και οι προ παραγγελίες ενώ η διάθεση της συσκευής θα γίνει δυο εβδομάδες αργότερα.
Τα νέα έρχονται από τον insider Jon Prosser ο οποίος έχει εξαιρετική φήμη για την ακριβή πληροφόρηση που έχει πάντα.

Ο Prosser λοιπόν μας λέει ότι οι συσκευές θα είναι οι Galaxy S21, Galaxy S21+ και Galaxy S21 Ultra, και θα είναι διαθέσιμες σε χρώματα Μαύρο, Λευκό, Γκρι, Ασημί, Βιολετί και Ροζ. Περιέργως δεν γίνεται αναφορά για έκδοση στο επιτυχημένο χρυσό που είδαμε στα τελευταία κινητά της Samsung.

Γιατί η Samsung αλλάζει τις συνήθειες της και σκοπεύει να παρουσιάσει την σειρά S τόσο νωρίς; Δύσκολο να πει κανείς, αλλά αν ρωτάτε την γνώμη μας θα σας απαντήσουμε ότι το κάνει για να μην αφήσει την Apple να «αλωνίζει» με τα iPhone 12 για μεγάλο χρονικό διάστημα.