Η Samsung κάνει την πιο σωστή κίνηση και αναβάλλει την παρουσίαση του Galaxy Fold

23 Απριλίου, 2019

Πολλά ακούγονται τις τελευταίες ημέρες το Galaxy Fold και τίποτα από αυτά δυστυχώς δεν είναι καλό. Βλέπετε μετά από τις βλάβες που παρουσίασαν κάποιες από τις πρώτες συσκευές που στάλθηκαν σε δημοσιογράφους άναψαν για τα καλά οι συζητήσεις για το αν είναι έτοιμη για κυκλοφορία η νέα αυτή τεχνολογία ή απλά οι κατασκευαστές κάνουν βιαστικές κινήσεις για να κερδίσουν τον άτυπο τίτλο του «πρώτου» που έφερε στην αγορά τις αναδιπλούμενες οθόνες.
Μάλιστα τα τελευταία νέα που έρχονται από την The Wall Street Journal δεν είναι καθόλου ευχάριστα, καθώς λέγεται ότι η Samsung ανέβαλλε την επίσημη κυκλοφορία της συσκευής για άλλον έναν μήνα! Η είδηση αυτή ήρθε ώρες μετά που η Samsung άρχισε να αναβάλλει τα επίσημα event για το Fold σε Σανγκάη και Χονγκ Κονγκ.

Τίποτα από όλα αυτά δεν κάνει καλό στην Samsung, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι το περιστατικό αυτό μουτζουρώνει για τα καλά την φήμη μιας νέας κατηγορίας συσκευών και είναι σίγουρο ότι το κοινό θα δει με καχυποψία και τις προτάσεις των άλλων εταιριών.