Η Samsung παρουσιάζει το Galaxy Ring, αλλά αφήνει τις λεπτομέρειες για μια άλλη φορά

18 Ιανουαρίου, 2024

Στην παρουσίαση της Samsung είδαμε τα νέα κινητά της σειράς Galaxy S24, μπόλικη τεχνητή νοημοσύνη αλλά και διάφορες υπηρεσίες. Υπήρχε όμως και μια έκπληξη την οποία σίγουρα δεν περιμέναμε!

Ο τεχνολογικός γίγαντας στο τελευταίο μέρος της παρουσίασης μας μίλησε για το Samsung Health και πέταξε μια μικρή βόμβα παρουσιάζοντας το Galaxy Ring!

Το δαχτυλίδι φαίνεται να έχει γυαλιστερό φινίρισμα που μοιάζει με χρώμιο και στο εσωτερικό του ενσωματώνει όλους τους αισθητήρες που θα περιμέναμε να δούμε σε μια health συσκευή. Η Samsung δυστυχώς δεν μπήκε σε περισσότερες λεπτομέρειες, και έτσι δεν γνωρίζουμε χαρακτηριστικά, το τι ακριβώς μπορεί να κάνει, την τιμή του ή το πότε θα κυκλοφορήσει.

Ωστόσο, ένα προηγούμενο APK teardown της εφαρμογής Galaxy Wearable μας ενημέρωσε ότι πρόκειται για μια “έξυπνη συσκευή για τη μέτρηση δεικτών υγείας ή/και ύπνου με τη μορφή δαχτυλιδιού”. Εκείνο το teardown του APK έλεγε επίσης ότι το έξυπνο δαχτυλίδι θα κυκλοφορήσει το 2024 και θα έχει συνδεσιμότητα Bluetooth. Ένα πρόσφατα κατατεθειμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υποδηλώνει επίσης ότι το δαχτυλίδι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο εφαρμογών XR.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R