Η Samsung παρουσιάζει το νέο Home Hub στην CES, και φέρνει τον απόλυτο έλεγχο του έξυπνου σπιτιού

5 Ιανουαρίου, 2022

Νέο Home Hub για την πλατφόρμα SmartThings της Samsung, αλλά και νέα εκπληκτικά ψυγεία με ενσωματωμένες οθόνες αφής.

Το νέο Home Hub θα είναι διαθέσιμο μέσα στο 2022 πρώτα στην Κορέα, και θα επιτρέπει τον έλεγχο των συνδεδεμένων συσκευών SmartThings. Έτσι θα μπορούμε να ανοίγουμε τα φώτα ή να παρακολουθούμε την κατανάλωση συσκευών όπως η τηλεόραση με τεράστια ευκολία. Ο τρόπος λειτουργίας θυμίζει αρκετά αυτόν του Google Nest Hub ή των συσκευών της σειράς Amazon Echo Show.

SmartThings Hub συσκευές
Σε συσκευές όπως τα νέα μεγάλα ψυγεία της Samsung τα οποία διαθέτουν οθόνες Full HD 21,5 ιντσών το Family Hub δεν θα περιορίζεται σε απλό έλεγχο αλλά θα αποτελεί ένα μικρό κέντρο ψυχαγωγίας από το οποίο θα μπορεί κανείς να ακούει μουσική και να βλέπει βίντεο ή ακόμη και να μαθαίνει νέες συνταγές ή να κάνει τις online παραγγελίες τροφίμων.

 

Στην περίπτωση των πλυντηρίων και στεγνωτηρίων, το SmartThings Hub μπορεί να δίνει συμβουλές για τον κύκλο ή τον τρόπο πλύσης συγκεκριμένων υλικών και λεκέδων διευκολύνοντας έτσι σημαντικά τον χρήστη.

Το νέο Home Hub φαίνεται να έχει την δυνατότητα να δώσει μια μικρή ώθηση στην πλατφόρμα της Samsung η οποία τον τελευταίο καιρό έχει χάσει έδαφος από τα Amazon Alexa, Apple HomeKit και Google Assistant.