Η σειρά Mate 40 της Huawei ανακοινώνεται επίσημα στις 22 Οκτωβρίου

12 Οκτωβρίου, 2020

Εμπορικός πόλεμος, περιορισμοί και απαγορεύσεις και μέσα σε όλα αυτά και μια τεράστια πανδημία. Και όμως, η Huawei συνεχίζει την δουλειά και ανακοινώνει ότι η παρουσίαση της νέας σειράς Mate 40 θα γίνει την 22η Οκτωβρίου!

Όλες οι συσκευές που παρουσίασε η Huawei μετά το P30 δεν είχαν την επίσημη υποστήριξη της Google και φυσικά το Play Store. Και λέω επίσημη, γιατί ανεπίσημα μπορεί κανείς να περάσεις κανονικότατα τα Google Services χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Βέβαια από την άλλη το AppGallery της Huawei γίνεται ολοένα και πιο ενδιαφέρον και πλούσιο σε εφαρμογές, ενώ ακόμη και χωρίς την «στάμπα» της Google θα βρείτε όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε καθημερινά.

Εκεί που είναι δυνατή όμως η Huawei είναι το hardware, και τα κινητά της με ή χωρίς Google Services συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή από πλευράς εξοπλισμού και καμερών αλλά και ποιότητας. Σας προκαλώ να πιάσετε στα χέρια σας ένα P40 Pro και την ναυαρχίδα οποιουδήποτε κατασκευαστή και είμαι σίγουρος ότι θα νιώσετε άμεσα την διαφορά στην ποιότητα κατασκευής.

Είμαστε σίγουροι λοιπόν ότι η νέα ναυαρχίδα της Huawei το Mate 40 θα είναι εξίσου εντυπωσιακό και πολυτελές, ενώ περιμένουμε με ανυπομονησία να μάθουμε και ποιες εκπλήξεις κρύβει η νέα σειρά.
Από την επίσημη ανακοίνωση του event βλέπουμε το moto «Leap Further Ahead» (πιθανότατα αναφέρεται στον επεξεργαστή Kirin 9000) ενώ η φωτογραφία με το κυκλικό θέμα δηλώνει το σχήμα του module της φωτογραφικής.

Εδώ θα πρέπει να δώσουμε και τα εύσημα στον leaker @RODENT950 ο οποίος ήταν ο πρώτος που διέρρευσε την επίσημη ημερομηνία της παρουσίασης.