Η TCL παρουσιάζει νέο κινητό στην IFA 2019 και ετοιμάζει το δικό της foldable για το 2020!

20 Αυγούστου, 2019

Η TCL είναι κυρίως γνωστή για τις τηλεοράσεις της αλλά και για την κατασκευή των κινητών Alcatel και BlackBerry. Η κινεζική εταιρεία όμως δείχνει να έχει και άλλα πολύ ενδιαφέροντα σχέδια για το μέλλον, κάτι που αποκάλυψε η διαρροή του roadmap με τις επερχόμενες συσκευές από τον γνωστό blogger Evan Blass.

Πρώτα από όλα βλέπουμε ότι η TCL ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα κινητό στην IFA 2019, κάτι που γνωρίζαμε καθώς το Matrix Life είναι καλεσμένο στο event της εταιρείας. Το κινητό αυτό ανήκει στην μεσαία κατηγορία αλλά έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά ενώ και το κόστος του αναμένεται να είναι προσιτό.

Στο 3ο τετράμηνο του 2020 όμως βλέπουμε ότι η TCL θα παρουσιάσει και το δικό της foldable κινητό με το όνομα FlexTab! Είναι αλήθεια ότι δεν πέφτουμε και από τα σύννεφα καθώς στο Mobile Congress 2019 στην Βαρκελώνη περάσαμε από το περίπτερο της TCL και εκεί είδαμε διάφορα concept με αναδιπλούμενες οθόνες επάνω στα οποία πειραματίζονται οι τεχνικοί της εταιρείας.

Ένα από αυτά μάλιστα όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες μοιάζει αρκετά με το επερχόμενο FlexTab. Πάντα σύμφωνα με το roadmap το κόστος και σε αυτή την περίπτωση θα είναι αρκετά τσουχτερό, αλλά η νέα τεχνολογία πάντα πληρώνεται αδρά.