Η Turkish Airlines παρουσίασε τις νέες στολές πληρώματος καμπίνας στην ITB Berlin.

13 Μαρτίου, 2019

H Turkish Airlines παρουσίασε τις καινούριες στολές πληρώματος καμπίνας σε επίδειξη μόδας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού (ITB) που έλαβε χώρα στο Βερολίνο με την παρουσία του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Mehmet Nuri Ersoy.
Έντεκα άνδρες και γυναίκες αεροσυνοδοί παρουσίασαν τις νέες στολές στους καλεσμένους της ITB στους εκθεσιακούς χώρους στο Βερολίνο σε μια πασαρέλα μήκους έξι μέτρων. Οι στολές σχεδιάστηκαν από τον Ettore Bilotta, έναν σχεδιαστή υψηλής ραπτικής που ζεί στο Μιλάνο, ο οποίος συνεργάστηκε στενά με τους αεροσυνοδούς κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σχεδιασμού.

Το αποτέλεσμα είναι ένας συνδυασμός στυλ, χρηστικότητας και άνεσης – εμπνευσμένη από πολλά κλασσικά στοχεία του Τουρκικού πολιτισμού. Οι νέες στολές της αεροπορικής εταιρείας ενσωματώνουν παραδοσιακά σχέδια από χειροποίητο γυαλί, κεραμικά και καλλιγραφία με σύγχρονες υφές και λεπτομέρειες. Η συλλογή συνδυάζει τα σχήματα και τα χρώματα του Βοσπόρου με ένα νέο “flow detail” συμβολίζοντας την αβίαστη ενέργεια που ρέει στην Istanbul ως μια από τις πιο δυναμικές πόλεις στον κόσμο και την αλληλεπίδραση Ανατολής και Δύσης. Πέραν των ενδυμάτων, η ολοκληρωμένη συλλογή περιλαμβάνει καπέλα, γάντια, τσάντες και άλλα αξεσουάρ.

Η κ. Seda Kalyoncu, η προϋσταμένη εταιρικής επικοινωνίας της Turkish Airlines, δήλωσε “Η Turkish Airlines είναι γνωστή για τις άριστες υπηρεσίες και την εξαιρετική εμπειρία που προσφέρει. Είναι μέγιστης σημασίας για εμάς το γεγονός ότι οι επιβάτες μας βιώνουν μια ασύγκριτη ταξιδιωτική εμπειρία την ώρα που βρίσκονται στο αεροσκάφος μας. Είναι εξίσου σημαντικό για εμάς το προσωπικό μας να μην ξεχωρίζει μόνο από το διακριτικό της Turkish Airlines στην ενδυμασία του αλλά κυρίως από την άνεση των ενδυμάτων που προσφέρονται ως κατάλληλα σε κάθε χώρα του κόσμου έτσι ώστε να εξυπηρετούνται οι πελάτες κάτω από τις βέλτιστες συνθήκες. Έχουμε δημιουργήσει μια στολή που όχι μόνο σχεδιάστηκε μαζί με το προσωπικό μας αλλά επίσης συνδέει την αίσθηση υψηλής ραπτικής με την λειτουργικότητα”.


Για την Turkish Airlines η νέα στολή του πληρώματος καμπίνας είναι σημαντική για έναν ακόμη λόγο: Η αεροπορική εταιρεία που πετάει σε περισσότερους προορισμούς από οποιαδήποτε άλλη στον κόσμο βρίσκεται στη μέση μιας συναρπαστικής φάσης αλλαγών. Εκτός από την αλλαγή των στολών της, η Turkish Airlines αλλάζει επίσης τον αεροπορικό της κόμβο, μεταφερόμενη στη νέα της βάση, το Istanbul Airport. Στη νέα αυτή εποχή, ο διεθνής κόμβος όχι μόνο ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης αεροπορικής βιομηχανίας, αλλά αποτελεί και μια πύλη για τον κόσμο. Με τη νέα του τοποθεσία που εδρεύει μεταξύ Ανατολής και Δύσης, το αεροδρομιο υπόσχεται να φέρει τον κόσμο ακόμη πιο κοντά.

Εκτός από τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, η Τούρκικη αντίληψη σχετικά με τη ζωή και η μοναδική φιλοξενία που συνδέεται με την γεωγραφική της τοποθέτηση είναι στοιχεία που η αεροπορική εταιρεία θέλει να συνεχίσει να μοιράζεται με τον κόσμο. Η συλλογή συνδυάζει όλες τις προαναφερόμενες πτυχές που μεταφέρονται από το πρόσωπο της αεροπορικής εταιρείας που είναι το πλήρωμα της καμπίνας.