Η WaveMotion A.E. ανακοινώνει την επίσημη διανομή των προϊόντων ήχου της KEF.

14 Οκτωβρίου, 2021

H KEF από το Ηνωμένο Βασίλειο, με ιστορία 60 ετών στην πρωτοποριακή δημιουργία, επανατοποθετεί τα πολυ-βραβευμένα ηχεία της στην Ελληνική Αγορά, αναθέτοντας την διανομή τους στην WaveMotion Α.Ε.


Από την επαναστατική τεχνολογία Uni-Q, μέχρι και τα ασύρματα ηχεία όπως το LS50 Wireless, η KEF έχει κύριο στόχο να πλημμυρίζει τον χώρο μας με μουσική, έτσι ακριβώς όπως δημιουργήθηκε να ακούγεται, χωρίς καμία αλλοίωση, και να μεταφέρει τους μουσικόφιλους σε μοναδικά ηχητικά τοπία.
Η KEF πήρε το όνομά της στην πόλη του Kent και πιο συγκεκριμένα από το Kent Engineering & Foundry, όπου ξεκίνησε η ιστορία της. Ο ιδρυτής της Raymond Cooke επηρεασμένος από την αγάπη του για τη μουσική, στόχευσε στο να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα την τεχνολογία, για να εξασφαλίσει για την KEF μια θέση στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας του Ήχου.

Γιατί την KEF?
Σύμφωνα με το What Hi-Fi, ένα από τα σπουδαιότερα περιοδικά που εξειδικεύονται στο hifi, τα KEF είναι τα καλύτερα ηχεία του 2021 ( ηχεία ραφιού αλλά και δαπέδου), σε ότι αφορά την σχέση ποιότητας – τιμής. Τα περισσότερα από τα ηχεία της KEF διαθέτουν τον πρωτοποριακό driver Uni-Q της εταιρείας. Στα ηχεία της KEF, αντί για έναν ξεχωριστό Tweeter driver και έναν ξεχωριστό Midrange Driver, η Εταιρεία δημιουργεί ένα combo hardware element με το Tweeter στο κέντρο του Midrange. Μια απλή ιδέα – αλλά είναι αυτή τελικά η ιδέα, που κάνει τα προϊόντα της Εταιρείας να ξεχωρίζουν ηχητικά. Και ακόμα πιο σημαντικό είναι πως η KEF συμβαδίζοντας με τις εξελίξεις της τεχνολογίας, προσθέτει ασύρματα ηχεία στη γκάμα της, συμπεριλαμβανομένων ηχείων Bluetooth και ασύρματων συστημάτων συνεχούς streaming, όπως το υπέροχο LSX.

Η νέα συλλογή της KEF συμπεριλαμβάνει Ασύρματα Hi-fi ηχεία, Hi-fi Ηχεία & Subwoofers.

Ασύρματα Hi-fi ηχεία LSX, LS50 Wireless II, LS50Meta.
Πατήστε το play. Ακούστε τα πάντα.
Με βάση την ακουστική τεχνογνωσία δεκαετιών, τα ασύρματα ηχεία της KEF έχουν σχεδιαστεί για να αναπαράγουν πιστά το πως ακούμε τη μουσική σήμερα. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε με απίστευτη άνεση την αγαπημένη σας μουσική ψηφιακά, παράλληλα όμως με το βάθος του πραγματικού HiFi.
Για περισσότερες πληροφορίες: Προϊόντα | WaveMotion A.Ε.

Hi-fi Ηχεία. H σειρά R. H επιστήμη του ήχου.
Δεκαετίες εμπειρίας αλλά και το ασυγκράτητο πάθος για τη μουσική, ενώνονται στη σειρά R. Συνδυάζοντας καινοτομίες από άλλες σειρές και με τεχνολογίες που έχουν μελετηθεί από την αρχή, η νέα Σειρά R προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες, βαθύτερη εικόνα και μεγαλύτερο ενθουσιασμό στον ακροατή. Όταν θέλετε να χαλαρώσετε και απλά να χαθείτε στον κόσμο του ήχου, η σειρά R θα σας οδηγήσει εκεί. Στην KEF, η αναζήτηση για την ανάπτυξη τέλειων ηχείων κράτησε περισσότερα από 50 χρόνια. Όπως εσείς, έτσι και εμείς δεν θέλουμε να ακούμε μόνο τη μουσική. θέλουμε να το ζήσουμε, να μπούμε μέσα στον κόσμο του ήχου και να νιώσουμε μέρος του. Για περισσότερες πληροφορίες:: R Series Archives | WaveMotion A.Ε.


Η σειρά Q. Βραβευμένη για το βάθος και την καθαρότητα του ήχου.
Αντιπροσωπεύοντας την εξαιρετική ποιότητα, η σειρά Q αναδεικνύει κάθε λεπτομέρεια και βάθος στον ήχο σε ό, τι κι αν επιλέξετε να ακούσετε. Η σειρά Q προσφέρει μια επιλογή για όλους και για κάθε δωμάτιο. Τρία μοντέλα δαπέδου και δύο ηχεία ραφιών, διασφαλίζουν ότι ανεξάρτητα από το μέγεθος του δωματίου ή τις προσωπικές προτιμήσεις, η σειρά Q μπορεί να προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία ήχου που θα γεμίσει το χώρο σας. Η σειρά Q εξακολουθεί να κερδίζει βραβεία παγκοσμίως, για την απαράμιλλη λεπτομέρεια και το βάθος στα ηχεία της κατηγορία της. Για περισσότερες πληροφορίες: Q Series Archives | WaveMotion A.Ε.

Subwoofers
Η ολοκληρωμένη σειρά subwoofer της KEF προσφέρει βάθος και ακρίβεια σε ίσα μέτρα. Με άνετο σχεδιασμό για οποιοδήποτε δωμάτιο και πρωτοποριακή τεχνολογία να είναι δύο από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά της σειράς, δεν έχετε παρά να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Γιατί να επιλέξετε τα Subwoofers της KEF?
Ο πιο βασικός ρόλος ενός subwoofer είναι να παράγει βαθιά και δυνατά μπάσα. Τα subwoofers της KEF διαθέτουν εξαιρετική μηχανική και καινοτομία βασισμένα σε τεχνολογίες αιχμής, όπως το Uni-Core ™ και το Music Integrity Engine της KEF, και έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν βάθος και ακρίβεια σε ίσα μέτρα. Είναι επίσης εξαιρετικά ευέλικτα, είτε τα θέλετε για να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική, είτε για να απολαύσετε μια ταινία, είτε και για τα δύο μαζί, για μικρούς αλλά και μεγάλους χώρους ακρόασης. Η ολοκληρωμένη σειρά διαθέτει ένα subwoofer υψηλής απόδοσης που ταιριάζει απόλυτα σε κάθε περίσταση και σε κάθε χώρο.