Και η Sony ετοιμάζει κινητό με τυλιγόμενη οθόνη; Τα καλύτερα έρχονται!

8 Ιουλίου, 2019

Πολλά έχουμε ακούσει τον τελευταίο καιρό για τα αναδιπλούμενα κινητά. Ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να μιλάμε και για τα κινητά με τυλιγόμενες οθόνες!
Όσο science fiction και αν ακούγεται αυτό, η τεχνολογία υπάρχει και τα τελευταία χρόνια το Matrix Life έχει δει αρκετές πρωτότυπες υλοποιήσεις με οθόνη «ρολό» σε μεγάλες διεθνείς εκθέσεις όπως η IFA και το Mobile Congress.
Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι η LG έχει ήδη παρουσιάσει τηλεόραση που διπλώνει σε ρολό ενώ και η Samsung δουλεύει επάνω σε οθόνες αυτού του τύπου.

Σύμφωνα λοιπόν με φήμες, η Sony είναι άλλος ένας από τους κατασκευαστές που δοκιμάζουν τον συγκεκριμένο τύπο οθόνης. Μάλιστα η Sony φιλοδοξεί να έχει έτοιμη μια πλήρων λειτουργική συσκευή μέχρι το τέλος της χρονιάς, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να δούμε το πρώτο δείγμα στην IFA 2019 τον Σεπτέμβριο.

Αυτά είναι ευχάριστα νέα καθώς δείχνει ότι ο γίγαντας που λέγεται Sony έμαθε από τα λάθη του παρελθόντος και προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος αλλά και να μην μείνει ποτέ ξανά πίσω από τις εξελίξεις.