Και όμως, και η Energizer είχε το δικό της foldable κινητό στην MWC 2019!

1 Μαρτίου, 2019

Πως μπορεί να καταλάβει κανείς ότι οι αναδιπλούμενες οθόνες είναι το μεγάλο trend για το 2019; Μα φυσικά βλέποντας όλες τις εταιρίες που έχουν, θα έχουν, σκέφτονται να έχουν ή ονειρεύονται το δικό τους αναδιπλούμενο κινητό! Έτσι μετά τις Royole, Samsung, Huawei, Xiaomi, Alcatel και Oppo στο Mobile Congress είδαμε και ένα αναδιπλούμενο κινητό από την Energizer!

Ναι καλά ακούσατε, και ακόμη και αν η συσκευή που υπήρχε στο περίπτερο δεν ήταν λειτουργική πιστεύουμε ότι σύντομα θα μπορεί να το παρουσιάσει και επίσημα. Οι άνθρωποι της εταιρίας μάλιστα δεν δίστασαν να μας πουν και αρκετές λεπτομέρειες για την νέα συσκευή.


Έτσι ήδη γνωρίζουμε ότι το κινητό αυτό έχει δύο οθόνες καθώς έχει την λογική του Fold της Samsung. Όμως εδώ η δεύτερη οθόνη έχει διαγώνιο 6 ιντσών ενώ η εσωτερική οθόνη είναι 8,1 ίντσες!
Στο εσωτερικό της συσκευής θα υπάρχει επεξεργαστής Snapdragon 855, 8GB RAM και 256GB εσωτερικής μνήμης ενώ η μπαταρία θα έχει την τεράστια χωρητικότητα των 10.000mAh!
Το Energizer Foldable θα υποστηρίζει δίκτυα 5G και σύμφωνα με τον κατασκευαστή το κόστος του αναμένεται να είναι μόλις 850€!

Άκρως αξιόλογη προσπάθεια η οποία μας δείχνει ότι το foldable δεν είναι απλά μια «φωτοβολίδα» η οποία θα εξαφανιστεί σε λίγο καιρό αλλά το επόμενο στάδιο στην εξέλιξη των κινητών.
Επίσης δείχνει ότι ο μέσος χρήστης θα μπορεί να έχει πρόσβαση στην τεχνολογία αυτή ακόμη και αν δεν έχει τεράστια οικονομική άνεση.

Η άλλη εντυπωσιακή παρουσία στο περίπτερο της Energizer ήταν το θηριώδες Power Max P18K Pop. Το περίεργο αυτό gadget μοιάζει σαν ένα powerbank να κατάπιε ένα κινητό. Μιλάμε για μπαταρία 18.000mAh, ικανή να τροφοδοτήσει το σπίτι σας με ρεύμα για αρκετή ώρα. Έχει οθόνη 6,2 ίντσες, επεξεργαστή της MediaTek, 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου ενώ υποστηρίζει και fast charging. Ευτυχώς δηλαδή γιατί αλλιώς θα χρειαζόσασταν 1 ολόκληρη ημέρα για να φορτίσετε την τεράστια μπαταρία. Όχι ότι τώρα θα φορτιστεί γρήγορα φυσικά. Σύμφωνα με την Energizer για το 100% θα χρειαστείτε περίπου 8 ώρες!


Δεν γνωρίζουμε αν το κινητό αυτό χρειάζεται κάποια ειδική άδεια οπλοφορίας για να το μεταφέρετε, αλλά σίγουρα μπορεί να κάνει τεράστια ζημιά όπου και αν χτυπήσει!
Σε ποιον απευθύνεται; Μα φυσικά σε όποιον δεν έχει πρόσβαση σε πρίζα για μεγάλα χρονικά διαστήματα, αλλά και σε όσους παίζουν ασταμάτητα παιχνίδια με το κινητό.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R