Και όμως, παρουσιάστηκε εφαρμογή η οποία αναλύει τα… “αέρια” σας και επιτρέπει να τα μοιραστείτε με φίλους

3 Μαΐου, 2019

Εκεί που πιστεύεις ότι έχεις δει τα πάντα σε αυτό τον τρελό τρελό τεχνολογικό κόσμο έρχεται κάτι ακόμη πιο περίεργο και σε κάνει να ξεχνάς τα πάντα.  Αυτό που μας τράβηξε την προσοχή αυτή την εβδομάδα είναι μια νέα εφαρμογή για κινητά η οποία ονομάζεται «Fartr», και όπως καταλάβατε από το όνομα είναι μια εφαρμογή που έχει να κάνει με την παραγωγή αερίων από το κατώτερο πεπτικό σύστημα ή κοινώς με τις κλανιές.
Η εφαρμογή αυτή λοιπόν για κάποιο λόγο που πραγματικά μας ξεπερνά ηχογραφεί, αναλύει και σας επιτρέπει να μοιραστείτε?!&#%WTF..τα αέρια σας.

Ο τρόπος λειτουργίας είναι αρκετά απλός. Τοποθετείτε το κινητό σε κοντινή απόσταση με το «αντηχείο» σας, πατάτε οπουδήποτε επάνω στην οθόνη και αφήνετε την πιο μελωδική και εντυπωσιακή ….που μπορεί να παράγει ο οργανισμός σας. Το Fartr χρησιμοποιεί έναν ειδικό αλγόριθμο για να ταξινομήσει τον ήχο ανάλογα με την ένταση, το μήκος, την χροιά και τον ρυθμό. Μάλιστα θα δώσει και όνομα στην συγκεκριμένη «εξαέρωση» ανάλογα με το τι θυμίζει, όπως για παράδειγμα φλάουτο, τούμπα κλπ.

Φυσικά η εφαρμογή δεν σταματάει εδώ και καταφέρνει να το «τερματίσει» δίνοντας ένα μοναδικό σκορ στον κάθε ήχο ενώ επιτρέπει να τον μοιραστείτε μέσω μηνύματος, email ή social media. Έτσι μπορείτε να ξεκινήσετε το δικό σας άτυπο πρωτάθλημα με την παρέα ή γιατί όχι και με την καλή σας!

Εμπνευσμένη είναι και η δήλωση των δημιουργών του Fartr οι οποίοι δηλώνουν ότι:

Στην Fartr πιστεύουμε ότι κάθε «εξαέρωση» είναι όμορφη και μοναδική και για αυτό δημιουργήσαμε μια εφαρμογή που να μπορεί να συλλάβει την μοναδικότητα αυτή.

Δεν θα σχολιάσουμε την δήλωση αυτή αλλά θα κλείσουμε λέγοντας ότι το να αεριστείς είναι δωρεάν, αλλά η εφαρμογή κοστίζει 2,19€.

 

ANDROID  ——– iOS

 

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R