Κάνε την εξωτερική οθόνη του Galaxy Z Flip3 πιο λειτουργική με το νέο CoverScreenOS

21 Ιανουαρίου, 2022

Το Galaxy Z Flip3 είναι κατά την γνώμη μας η καλύτερη απόπειρα που έχει γίνει μέχρι σήμερα στην κατασκευή ενός αναδιπλούμενου κινητού. Είναι μικρό και βολικό, πολυτελές και όμορφο ενώ όταν ξεδιπλώσει την οθόνη του γίνεται ένα χρηστικό μεγάλο smartphone.

Το μοναδικό μειονέκτημα που βρήκαμε ήταν η εξωτερική οθόνη η οποία δεν προσφέρει την λειτουργικότητα την οποία θα θέλαμε. Το πρόβλημα φαίνεται απασχόλησε και τους modders στα XDA Forums, μιας και ένα νέο mod από τον developer jagan2 το οποίο ονομάζεται CoverScreenOS λύνει όλα τα προβλήματα και σταματά τις γκρίνιες.

Με την εγκατάσταση του συγκεκριμένου mod ο χρήστης αποκτά πρόσβαση σε ένα πληρέστατο app drawer, μπορεί να ανοίξει εφαρμογές ή ακόμη και να επεξεργαστεί ειδοποιήσεις χωρίς καν να χρειαστεί να ανοίξει την αναδιπλούμενη οθόνη.

Η πιο προφανής χρήση βέβαια θα είναι σίγουρα η άμεση πρόσβαση στο Samsung Pay η οποία θα επιτρέψει να κάνετε τις πληρωμές σας γρήγορα και χωρίς κόπο.

Σηκώστε τώρα όλοι το ποτήρι σας και πιείτε μια γουλιά στην υγειά των modders οι οποίοι δολεύουν 24/7 για να ικανοποιούν όλες μας τις παραξενιές.

COVERSCREEN OS DOWNLOAD