Καθρέφτη καθρεφτάκι μου, πως πάω από μαύρους κύκλους;

4 Νοεμβρίου, 2018

Αλήθεια πιστεύατε ότι οι καθρέφτες θα ξέφευγαν από την smart τρέλα της εποχής μας; Ο HiMirror Mini για παράδειγμα είναι ένας πανέξυπνος καθρέφτης ο οποίος κρύβει μέσα του και την λειτουργικότητα της ψηφιακής βοηθού Alexa! Διαθέτει οθόνη αφής LCD 10.1 ιντσών αλλά και κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 8MP.

Έτσι κάθε πρωί που ξυπνάτε μπορείτε να κάθεστε μπροστά του και να τον ρωτάτε για το ποια είναι η ποιο όμορφη της γειτονιάς ή έστω της πολυκατοικίας. Αμέσως ο καθρέφτης θα τραβήξει μια φωτογραφία και θα ξεκινήσει να κάνει ανάλυση του προσώπου σας. Μπορεί να αναγνωρίσει μαύρους κύκλους, ρυτίδες, μαύρα και κόκκινα στίγματα ή ακόμη και την ποιότητα της επιδερμίδας σας.


Ο HiMirror μπορεί να αναγνωρίσει και τις πιο ανεπαίσθητες αλλαγές στο δέρμα, κάτι που σημαίνει ότι με μακροχρόνια χρήση θα σας ενημερώνει για το αν τα καλλυντικά που χρησιμοποιείτε βελτιώνουν ή επιβαρύνουν αρνητικά την επιδερμίδα σας.
Τέλος όσο εσείς κλαίτε με μαύρο δάκρυ γιατί η κρέμα των 100 ευρώ που χρησιμοποιείτε δεν κάνει απολύτως τίποτα ο HiMirror μπορεί να παίζει και την αγαπημένη σας μουσική για παρηγοριά.

Διάθεση

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R