Κινητό Samsung με πτυσσόμενη οθόνη. Λέτε να βλέπουμε το Galaxy S11;

16 Ιουλίου, 2019

Όταν παρουσίασε το Galaxy S10 η Samsung έκανε την μεγαλύτερη επανασχεδίαση συσκευής από την εποχή του S6 Edge το μακρινό 2015. Το S10 δεν προσέφερε μόνο αρκετά διαφορετική σχεδίαση αλλά και εντυπωσιακό επίπεδο εξοπλισμού. Οθόνη Infinity-O, ultrasonic fingerprint reader, τριπλή κύρια κάμερα κλπ. Ευτυχώς για εμάς η Samsung δεν θα χρειαστεί άλλα 4-5 χρόνια για να παρουσιάσει κάτι όμορφο και καινοτόμο μιας και έχει μεγάλα σχέδια για το 2020.

Έτσι οι γνωστοί Ολλανδοί του LetsGoDigital θέλησαν να μας δώσουν μια γεύση από αυτά που ετοιμάζει η Samsung για την επόμενη χρονιά. Φυσικά δεν έβγαλαν τα σχέδια από το μυαλό τους, αλλά βασίστηκαν στα σχέδια μιας πατέντας της Samsung για ένα κινητό με πτυσσόμενη οθόνη!

Δεν γνωρίζουμε αν το κινητό αυτό θα εγκαινιάσει μια εντελώς νέα κατηγορία συσκευών ή θα είναι η εξέλιξη του Fold αλλά είναι πραγματικά εντυπωσιακό και σίγουρα θα αντιμετωπίζει λιγότερα τεχνικά προβλήματα στην υλοποίησή του από το πολύπαθο αναδιπλούμενο κινητό της Samsung.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε αν η κορεατική εταιρεία δουλεύει ήδη σε κάποιο πρωτότυπο με αυτού του είδους την οθόνη αλλά δεν θα αποκλείαμε να έχουμε κάποια έκπληξη στο Mobile Congress του 2020 τον ερχόμενο Φεβρουάριο.