Κλιματιστικά LG: Τρεις σειρές για να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει

13 Ιουνίου, 2022

H LG Electronics Hellas, πρωτοπόρος στον κλιματισμό εσωτερικών χώρων, σας διευκολύνει στην αναζήτηση του ιδανικού κλιματιστικού για τον χώρο σας, παρουσιάζοντας τις σειρές Libero, Ocean και Mirror.

Σειρά κλιματιστικών LG Libero & LG Ocean: Ισχυρή απόδοση, 40% πιο γρήγορη ψύξη, αθόρυβη λειτουργία και εξοικονόμηση ενέργειας είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των σειρών Libero & Ocean, προσφέροντας ιδανική θερμοκρασία στο χώρο σας. Ο κλασικός σχεδιασμός τους είναι διακριτικός και μπορεί να ταιριάξει με κάθε δωμάτιο.

Σειρά κλιματιστικών LG Mirror: Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά συνδυάζονται με τεχνολογία UVnano που καθαρίζει τον ανεμιστήρα του κλιματιστικού, απομακρύνοντας τα βακτηρίδια σε ποσοστό 99,99% με φωτισμό LED UV, Ιονιστή Plasmaster, που αφαιρεί το 99% των προσκολλημένων βακτηρίων , αλλά και αντιαλλεργικό φίλτρο που αφαιρεί τις αλλεργιογόνες ουσίες, όπως τα ακάρεα οικιακής σκόνης που αιωρούνται στον αέρα. Αυτές οι λειτουργίες προσφέρουν τη σιγουριά της ασφαλούς ατμόσφαιρας στο χώρο σας. Επιπλέον, ο κομψός σχεδιασμός ARTCOOL, χάρη στο κατοπτρικό γυαλί που ανακλά τον περιβάλλοντα χώρο, διατηρεί την υψηλή αισθητική κάθε χώρου κάνοντας το κλιματιστικό μέρος του δωματίου. Ένα ακόμα πλεονέκτημα της σειράς Mirror, είναι η «έξυπνη» διαχείρισή του, μέσω της εφαρμογής ThinQ, που σας επιτρέπει να επιλέγετε την τέλεια θερμοκρασία για το χώρο σας, όπου κι αν βρίσκεστε, μέσω του smartphone σας, αλλά και να ελέγχετε την καλή λειτουργία και ενεργειακή απόδοση του κλιματιστικού σας.

Και οι τρεις σειρές κλιματιστικών LG προστατεύουν το περιβάλλον, καθώς διαθέτουν ψυκτικό R327 με τη βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα κλιματιστικά της LG εδώ