Κωτσόβολος: «Τρέχουμε με νέες ταχύτητες, για έναν ολοκληρωμένο κόσμο υπηρεσιών»

6 Σεπτεμβρίου, 2021

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια της Κωτσόβολος, παρουσιάζει τις quick commerce υπηρεσίες της
Η ταχύτητα είναι πλέον στο DNA της Κωτσόβολος και αποδεικνύεται από τον ολοκληρωμένο κόσμο υπηρεσιών που έχει δημιουργήσει, για να προσφέρει σε κάθε πελάτη της πάντα αυτό που θέλει, με τον τρόπο που επιθυμεί, εύκολα, γρήγορα, απλά και με ασφάλεια. Η εταιρεία Κωτσόβολος, στη νέα τηλεοπτική καμπάνια της, μέσα από ένα εντυπωσιακό, αγωνιστικό van, παρουσίασε με ευρηματικό τρόπο τις quick commerce υπηρεσίες της.


Pay Express, που δίνει τη ευκαιρία στους πελάτες να πληρώνουν άμεσα με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, σε κάθε σημείο του καταστήματος χωρίς αναμονή!
Άμεση παράδοση, για παραλαβές παραγγελιών σε 24 ώρες ή ακόμα και την ίδια μέρα!
Pay & Collect, για να παραλαμβάνουν οι πελάτες την παραγγελία τους από το κατάστημα της αρεσκείας τους σε μόλις 20 λεπτά.
Quick Point, για να παραλαμβάνουν οι πελάτες την παραγγελία τους στο ειδικό σημείο εξυπηρέτησης, έξω από το κατάστημα με ταχύτητα και ασφάλεια.
Fix & Go, για επισκευές συσκευών τεχνολογίας μέσα στα καταστήματα Κωτσόβολος, σε μόλις μία ώρα!
Οι νέες ταχύτητες της Κωτσόβολος για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της, είναι πλέον κομμάτι της καθημερινότητάς της. Γι’ αυτό και δηλώνει το παρόν και στηρίζει ως Χορηγός, τα δύο κορυφαία παγκόσμια αθλητικά γεγονότα υψηλών ταχυτήτων EKO Acropolis Rally 2021 και Acropolis Rally21 eSports by Kotsovolos.