Μάθε τα πάντα για τα Galaxy S23 και Galaxy Book 3 μέσα από τα infographics της Samsung

3 Φεβρουαρίου, 2023

Η Samsung πραγματοποίησε την πρώτη της εκδήλωση Galaxy Unpacked για φέτος και μας παρουσίασε συνολικά έξι νέες συσκευές.

Φυσικά μιλάμε για τα νέα Galaxy S23, Galaxy S23+ και Galaxy S23 Ultra αλλά και τους φορητούς υπολογιστές Galaxy Book 3 Pro, Galaxy Book 3 Pro 360 και Galaxy Book 3 Ultra.
Για όσους λοιπόν έχουν ακόμη απορίες για τον «Γαλαξία» συσκευών της, η Samsung δημοσίευσε και μερικά άκρως ενδιαφέροντα Infographics τα οποία περιγράφουν λεπτομερώς τις προδιαγραφές και τα βασικά χαρακτηριστικά. Αυτό είναι κάτι που συνηθίζει να κάνει η Samsung τα τελευταία χρόνια, και θα λέγαμε είναι ιδιαίτερα έξυπνο μιας και τα infographics περιλαμβάνουν όλα τα σημαντικά σημεία μιας συσκευής σε μια πιο «εύπεπτη» για ανάγνωση μορφή.

Τα πρώτα infographic λοιπόν είναι για το Galaxy S23 Ultra και τα Galaxy S23/S23+. Οι πληροφορίες αλλά και οι σημαντικότερες λειτουργίες των συσκευών βρίσκονται εδώ και μπορείτε να τις διαβάσετε.

Ομοίως, η Samsung δημοσίευσε δύο infographics και για τους τελευταίους φορητούς υπολογιστές της – ένα για το Galaxy Book 3 Ultra και ένα για τα Galaxy Book 3 Pro/Pro 360.

Το Galaxy Book 3 Ultra είναι ο πρώτος φορητός υπολογιστής με την ονομασία Ultra που παρουσιάζει η κορεατική εταιρεία και όπως είναι αναμενόμενο, είναι επίσης το πιο ισχυρό και γεμάτο χαρακτηριστικά μοντέλο της σειράς. Δείτε τα παρακάτω infographics για να μάθετε περισσότερα για τους νέους φορητούς υπολογιστές της Samsung.