Με την αγορά μιας LG Ergo οθόνης, παίρνεις μαζί ένα ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι της Microsoft

16 Ιουνίου, 2021

Μια νέα προωθητική ενέργεια υλοποιεί η LG δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αποκτήσουν ένα ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι της Microsoft, με κάθε αγορά μιας νέας LG Ergo οθόνης από τις 14 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου 2021 .

Τα μοντέλα που συμμετέχουν στην ενέργεια είναι τα εξής: 32UN880, 27UN880, 27QN880, 34WN780, 27GN880, ξεχωρίζοντας για τον εργονομικό σχεδιασμό τους και τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους.

Οι συγκεκριμένες οθόνες εγκαινιάζουν μια νέα εποχή στο multitasking, καθώς διευκολύνουν τη διαχείριση πολλαπλών εφαρμογών σε μία οθόνη χωρίς να χρειάζεται να αλλάξει το τρέχον παράθυρο, ενώ είναι κατάλληλες για επαγγελματική χρήση και gaming. Παρέχουν γρήγορο ρυθμό ανανέωσης με υψηλή ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων και εξαιρετική ποιότητα εικόνας, μειώνοντας τη χρωματική παραμόρφωση από διάφορες οπτικές γωνίες.

Η εργονομική βάση τους προσφέρει μέγιστη ευελιξία, δίνοντας τη δυνατότητα πλήρους επέκτασης και ανάσυρσης, περιστροφής στον κατακόρυφο και οριζόντιο άξονα, αλλά και ρύθμισης ύψους και κλίσης της οθόνης, επιτρέποντας σε κάθε χρήστη να δημιουργήσει έναν σταθμό εργασίας σύμφωνα με τις ανάγκες του. Μπορούν να τοποθετηθούν στο σωστό ύψος, αλλά και στην κατάλληλη απόσταση και γωνία για μια άνετη εμπειρία χρήσης, συμβάλλοντας στη διατήρηση μιας καλής στάσης σώματος. Χάρη στον συμπαγή σχεδιασμό τους, καταλαμβάνουν πολύ λίγο χώρο στο γραφείο, ενώ εγκαθίστανται εύκολα και απλά. Ακόμη, διαθέτουν τη λειτουργία Flicker Safe που συμβάλλει στη μείωση της καταπόνησης των ματιών και στην ελαχιστοποίηση του φαινομένου τρεμοπαίγματος, παρέχοντας ένα πιο άνετο περιβάλλον εργασίας. Με το OnScreen Control, οι χρήστες μπορούν, επίσης, να προσαρμόσουν την επιφάνεια εργασίας διαιρώντας την οθόνη ή ρυθμίζοντας τις βασικές επιλογές της οθόνης με μερικά κλικ του ποντικιού.

Όσον αφορά στο gaming, ενσωματώνουν την τεχνολογία NVIDIA G-Sync καθώς και την AMD FreeSync Premium, εξαλείφοντας τις αλλοιώσεις και ελαχιστοποιώντας το τρεμόπαιγμα, για πιο ομαλά γραφικά. Με 1ms χρόνο απόκρισης και ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz , δίνεται η δυνατότητα στον παίκτη να αντιδρά γρήγορα και να στοχεύει ευκολότερα. Υποστηρίζουν, επίσης, ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων, αποδίδοντας χρώματα υψηλής πιστότητας σύμφωνα με το πρότυπο HDR10.

Tα Ergo monitors, όπως και όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 0 pixel εγγύηση.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R