Με την αγορά μιας OLED TV, παίρνετε δώρο τα νέα ασύρματα ακουστικά LG Tone Free FN6 και αναβαθμίζετε τον ήχο σας

9 Φεβρουαρίου, 2021

Μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι καταναλωτές, μέσα από τη νέα προωθητική ενέργεια της LG Electronics (LG). Συγκεκριμένα, με την αγορά των μοντέλων τηλεοράσεων OLED77CX6LA, OLED65CX6LA, OLED55CX6LA ή OLED55GX6LA από τις 8 έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2021 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, θα μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν τα νέα ασύρματα ακουστικά Tone Free FN6.


Οι σειρές τηλεοράσεων OLED CX και GX με τα περισσότερα από 100 εκατομμύρια αυτοφωτισμένα δευτερεύοντα pixels είναι συμβατές με το Dolby Vision IQ και το Dolby Atmos, ενώ ενσωματώνουν τον Έξυπνο Επεξεργαστή α9 3ης γενιάς AI, που βελτιώνει την απόδοση της εικόνας και του ήχου. Ακόμη, έχουν λάβει τις πιστοποιήσεις από την TÜV Rheinland και το Underwriters Laboratories (UL) και διαθέτουν τη λειτουργία OLED Eye Comfort, χάρη στην οποία ξεπερνούν τα πρότυπα μπλε φωτός, τρεμοπαίγματος και υψηλής ποιότητας για πιο άνετη και ξεκούραστη εμπειρία θέασης. Ακόμη, με το έξυπνο ThinQ AI, που αντιλαμβάνεται τις φωνητικές εντολές, οι χρήστες μπορούν να έχουν τον έλεγχο του Internet of Things οικοσυστήματος τους.


Πιο συγκεκριμένα, οι OLED CX τηλεοράσεις υποστηρίζουν την τεχνολογία NVIDIA G-SYNC®, ενώ σε συνδυασμό με το HDM1 2.1 , τις προηγμένες λειτουργίες και το 1ms χρόνο απόκρισης, αποδίδουν με μοναδικό τρόπο τα γραφικά των παιχνιδιών. Παράλληλα, οι OLED GX τηλεοράσεις εφαρμόζουν απόλυτα στον τοίχο, σαν ένα πραγματικό έργο τέχνης. Χάρη στο Gallery design και το λεπτό πλαίσιο τους, γεμίζουν το σπίτι με μια αίσθηση φινέτσας, αποτελώντας ένα ξεχωριστό αντικείμενο διακόσμησης.


Τα ακουστικά Tone Free FN6 διατίθενται σε 2 χρώματα, μαύρο και λευκό και ξεχωρίζουν για τον κομψό και minimal σχεδιασμό τους, καθώς και για την τεχνολογία MERIDIAN, χάρη στην οποία αποδίδουν καθαρό ήχο υψηλής ανάλυσης. Ενσωματώνοντας το Meridian HSP (Headphone Spatial Processing), συνθέτουν ένα ρεαλιστικό σκηνικό ήχου που προσομοιώνει την εμπειρία ακρόασης από πραγματικά ηχεία. Σχεδιάστηκαν με γνώμονα την άνετη εφαρμογή στα αυτιά, ενώ περιβάλλονται από ένα μαλακό τζελ αυτιών ιατρικού τύπου , που κατασκευάζεται από μη τοξική και υποαλλεργική σιλικόνη. Διαθέτουν, επίσης, μια βάση φόρτισης UVnano που εξολοθρεύει το 99,9% των βακτηριδίων κατά τη φόρτιση και είναι αδιάβροχα με βαθμό προστασίας IPX4.